Riba-roja aprofita al màxim els últims dies de Festa Major

Tobogan aquàtic, Carnestoltes d’estiu i altres activitats enfocades també als més petits

28 agosto 2018 07:53 | Actualizado a 28 agosto 2018 08:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Riba-roja continua amb els actes festius i dedica moltes activitats perquè els xiquets i xiquetes del municipi gaudeixin d’aquests dies de Festa Major. Així, ahir al matí un tobogan aquàtic i altres atraccions aquàtiques s’instauraven al municipi, de la mateixa manera que ho feia el gran tobogan aquàtic de 75 metres per tal que els més grans també poguessin lliscar amb els seus flotadors i gaudir de la festa.

A la tarda, la diversió seguia amb el Carnestoltes d’estiu que, com ja apuntava fa uns dies l’alcalde del municipi, Antonio Suárez, s’ha convertit en un esdeveniment més popular i multitudinari que el Carnestoltes d’hivern. 

Petits i grans iniciaven la rua amb les seves millors disfresses i acompanyats de la Bandarra Steert Orkestra, i acabaven el trajecte amb un berenar a la plaça de l’Església per a tots els disfressats. Finalment, el dia concloïa amb sardanes i ball d’orquestra.

Últim dia de festa
La Festa Major de Riba-roja conclourà al acabar el dia d’avui, dimarts. Però per culminar aquests dies de gresca, el municipi té preparades les seves millors activitats.

Una de les més destacades i esperades és la Cursa pedestre infantil, que tindrà lloc avui a les 18.00 hores a la plaça de la Vila, on també hi haurà jocs populars i berenar amb xocolata. 

Cercavila matinal, ball de vermut, vòlei fang... entre moltes altres activitats. També destaca d’avui la traca final de festes, la Nit de Foc, que començarà amb el correfoc a les 23.00 hores a la plaça de la Vila, amb la colla de diables Figots Satànics, els Dimonis de Rasquera i tres colles més convidades; i acabarà amb l’espectacle piromusical des del campanar de l’església. 

L’última nit de ball estarà amenitzada per l’orquestra Nova Saturno. I, en acabar el ball, serà el moment de voltar pels carrers del municipi amb la xaranga La Murga, fins arribar a la plaça de la Vila, on hi haurà esmorzar per als que aguantin fins al final.

Comentarios
Multimedia Diari