Riba-roja celebra Santa Agda prioritzant els actes dedicats a les dones, com la festa de l’àvia

Els actes continuen avui, 1 de febrer, i dissabte

01 febrero 2019 10:13 | Actualizado a 01 febrero 2019 10:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Riba-roja d’Ebre ja celebra les festes de Santa Agda, dedicades a les dones i convertides en les festes d’hivern del municipi. Tot i que el plat fort tindrà lloc a partir del cap de setmana, la població ja gaudeix de molts actes diversos.

És el cas de la festa de l’àvia, celebrada ahir, dijous 31 de gener, amb el joc del 15 i berenar per totes les dones grans del municipi, les protagonistes d’aquests dies. 

Aquest divendres, 1 de febrer, tothom podrà gaudir de la master class de zumba a les 18.00 h a la plaça de la Vila. Un escalfament per a aquells que decideixin participar demà dissabte, en la tercera edició de la Cursa Popular de la Dona de Santa Agda. Un esdeveniment més que esportiu, solidari, on es recullen diners per la lluita contra el càncer de mama. La sortida per als corredors serà a les 10.30 h i tindrà un recorregut de 5 km, i en el cas dels caminants, sortiran a les 10.40 h i el recorregut és de 2,5km. Tots arrencaran des de la plaça de la Vila.

Demà, 2 de febrer, també hi haurà el V torneig de videojocs a les 15.00 h, i a la nit un dels actes més destacats, el ple extraordinari per la proclamació de l’Alcaldessa i Regidora de Santa Agda 2019, a les 22.00 h. Tot seguit, la inauguració de l’exposició de manualitats i a la nit, revetlla de Santa Agda.

Comentarios
Multimedia Diari