Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Riba-roja demoleix la pista d'estiu per doblar l'aforament i ajustar-la a la normativa

Els treballs milloraran els accessos i les instal·lacions elèctriques i permetran l’assistència de 1.000 persones

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge de les obres de la pista d’estiu en marxa, on s’han demolit part de les instal·lacions. FOTO: AJUNTAMENT RIBA-ROJA D’EBRE

Imatge de les obres de la pista d’estiu en marxa, on s’han demolit part de les instal·lacions. FOTO: AJUNTAMENT RIBA-ROJA D’EBRE

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ja té en marxa les obres de la pista d’estiu, que duraran tres mesos. Els treballs, que suposen una inversió de 151.251,04 euros, permetran adaptar a la normativa de locals públics un equipament que va ser construït als anys 60 pels mateixos veïns del poble, organitzats en la Societat Recreativa la Llum del Dia.

L’any 2013 l’edifici de la Societat va passar a ser de titularitat municipal. Ja aleshores es va condicionar el local que ocupa el bar-restaurant i la sala del cinema, que es van adequar el 2014, i el bar dels Jubilats, adaptat el 2017.

De moment ja s’ha enllestit la demolició de l’escenari, la pista i les llotges de la planta baixa. Les obres permetran millorar els accessos i les instal ·lacions elèctriques i contra incendis de la pista d’estiu, doblant l’aforament de les 500 que tenia fins ara a les mil persones.

Ampliació d’instal·lacions

Això serà possible gràcies a l’habilitació de l’altell de la primera planta, que ampliarà la seva capacitat amb la construcció de dues escales d’accés als laterals, una per poder pujar i l’altra per baixar, ajustant-se així aquest espai a les mesures de seguretat de locals públics.

Pel que fa a la pista, s’eliminaran les llotges i quedaran 559 metres quadrats a un únic nivell per a la pista de ball.

En quant a l’escenari, està previst disminuir-ne l’altura, que quedarà als vuitanta centímetres de la pista, concretament a l’altura del carrer Santa Madrona.

Millora de l’espai festiu

D’aquesta manera es podrà duplicar la superfície que tenia fins ara l’espai reservat a l’orquestra per estalviar així haver de contractar l’ampliació cada any per festes.

Per altra banda, també es reformaran i s’ampliaran els lavabos i es reubicarà la barra del bar per instal·lar-la al costat de l’escenari, mantenint la taquilla i l’actual accés pel carrer Fatarella.

Les noves instal·lacions, que es preveu que estiguin enllestides a finals del mes d’abril, han estat molt ben rebudes per part de la població.

Comentarios

Lea También