Roquetes millorarà camins i l’avinguda Ports de Caro

L’Ajuntament ha aprovat un pressupost municipal per a l’any 2020 de 6,4 milions d’euros, una xifra molt similar a la d’aquest any

02 diciembre 2019 09:40 | Actualizado a 02 diciembre 2019 10:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El ple de l’Ajuntament de Roquetes ha aprovat el pressupost municipal per a l’any que ve, que puja fins als 6,4 milions d’euros; unes xifres molt similars a les d’enguany amb un increment de l’1,26 per cent.

Els compten destinen un total de 530.324,15 euros a inversions, entre les quals hi ha la millora del carrer Major i Avinguda Ports de Caro amb l’arranjament dels escocells, la millora forestal de la zona de Cova Avellanes, la pavimentació de l’aparcament de la piscina coberta, així com la millora de la primera planta de l’edifici de l’Ajuntament.

També s’inclou a l’apartat d’inversions l’enderroc de la zona ubicada entre el carrer Murrall i el carrer Matarranya i l’adequació del Casal del nucli urbà de la Raval de Crist.

L’alcalde del municipi, Francesc Gas, també ha destacat les actuacions de millora que es preveuen en arranjament de camins rurals del terme municipal. «Entre la dotació prevista al pressupost i els Fons de Finançament Sostenibles obtinguts del superàvit de l’exercici 2018 també s’hi destinaran més de mig milió d’euros, una quantitat mai invertida en un sol any a la millora de camins», afirma Gas. En l’apartat social, l’Ajuntament preveu un increment en l’assignació a les entitats locals i l’atorgament d’un ajut nou de 2.000 euros al Comerç Agrupat de Roquetes.

La regidora d’hisenda i dinamització econòmica, Tere Moreso, destaca que el govern municipal ha volgut «plantejar uns pressupostos de manera responsable i mostra d’això és la millora dels indicadors econòmics, tal com demostren les últimes liquidacions del pressupost i la reducció de l’endeutament».

Moreso també ha assegurat que «tot aquest esforç pressupostari s’ha pogut portar a terme sense augmentar la pressió fiscal a la ciutadania, ja que l’Ajuntament de Roquetes porta set anys consecutius sense augmentar les ordenances fiscals, amb una gestió cada vegada més transparent, eficient i responsable dels recursos municipals».

Els comptes van tirar endavant amb els vots favorables d’ERC (6) i les abstencions de PSC (2), Movem Roquetes (2), Ciutadans (1) i els vots en contra de Junts per Roquetes-Ravaleta (2).

Comentarios
Multimedia Diari