Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Montsià

Rosa M. Raga Chimeno, Síndica de Greuges d’Alcanar

Aquesta fiugura s’ha creat per fer de nexe d’unió entre l’Ajuntament i els ciutadans d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja

REDACCIÓ

Whatsapp
Rosa M. Raga Gimeno, nova Síndica de Greuges d’Alcanar.FOTO: AJUNTAMENT D’ALCANAR

Rosa M. Raga Gimeno, nova Síndica de Greuges d’Alcanar.FOTO: AJUNTAMENT D’ALCANAR

El ple d’Alcanar va ratificar per unanimitat a Rosa M. Raga Chimeno com a Síndica de Greuges del municipi, a proposta de l’alcaldia. La figura de la Síndica de Greuges té una durada màxima de cinc anys, traspassant així el límit del mandat per garantir la imparcialitat i que el càrrec no estigui subjecte a la legislatura.

Raga ha treballat sempre pel benestar de les persones. En una primera etapa professional va fer atenció directa i després va passar a desenvolupar tasques de gestió i direcció en diferents centres d’atenció especialitzada de Catalunya. Entre d’altres, ha estat directora territorial, directora de la residència de Gent Gran de Reus i regidora de l’Ajuntament de Reus.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, li ha fet «un agraïment públic molt sentit per la seua voluntat d’ajudar-nos de forma desinteressada, en una mostra de generositat que cal posar de manifest». I també ha destacat «el seu currículum brillant».

Per la seua banda, Rosa Raga destaca «la iniciativa que ha tingut el govern de majoria absoluta d’Alcanar per tenir un control administratiu extern i garantir així que la ciutadania puga sentir-se més prop de l’Ajuntament».

«El fet de tenir autonomia per a desenvolupar les funcions ha estat un aspecte important que he tingut en compte a l’hora d’acceptar el càrrec», comenta la que també és presidenta de l’associació de Mestresses de Casa d’Alcanar.

Les funcions d’aquesta figura que vetlla pels drets fonamentals i les llibertats públiques dels veïns i veïnes del municipi es basen en el reglament del Síndic Municipal de Greuges d’Alcanar i es troben disponibles en el web municipal. Entre altres tasques, inclou la supervisió de les activitats de l’Administració municipal o examinar i resoldre les queixes formulades pels ciutadans que no estan d’acord amb la gestió municipal.

La Síndica està a la disposició de la ciutadania els dimecres al matí de 10 a 13 h i els dijous a la tarda de 16.30 a 18.30 h a l’edifici dels Serveis Agraris. L’últim dijous de cada mes i, amb el mateix horari, es desplaça a la Llar de Jubilats de les Cases.

La ciutadania pot contactar amb ella per a demanar cita al telèfon 674996645 (preferentment en horari de tarda), així com al correu electrònic sindic@alcanar.cat, segons ha informat l’Ajuntament.

Temas

Comentarios

Lea También