Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ruta de tapes i sortejos turístics per dinamitzar el nucli antic de Tortosa

Al juny arriben noves edicions de la ruta de tapes Sabors del Nucli Antic i la campanya comercial Barris Antics

Marina Pallás

Whatsapp
Una de les tapes que s´oferiran a la ruta Sabors del Nucli Antic. Foto: Joan Revillas

Una de les tapes que s´oferiran a la ruta Sabors del Nucli Antic. Foto: Joan Revillas

Ara que s’aproxima el bon temps i que es pot incrementar la presència de turistes a la capital del Baix Ebre, l’Ajuntament de Tortosa, l’associació de restauració Plat-i-got i els comerciants del Nucli Antic tornen a posar en marxa diverses iniciatives per seguir dinamitzant el nucli històric de la ciutat.

La ruta de tapes Sabors del Nucli Antic celebrarà la seua quarta edició el primer i el segon cap de setmana de juny, amb vuit establiments del barri adherits.

«Ens trobem en el renaixement comercial i gastronòmic del nostre nucli antic», ha declarat el tinent d’alcalde de Promoció de la ciutat, Emili Lehmann. A poc a poc, la restauració en aquest barri tortosí cada vegada va tenint més pes a la ciutat.

El preu de tapa més beguda és de 2,5 euros. Cada restaurant proposarà tres tapes diferents, que podran ser votades a les paperetes, i d’entre les butlletes segellades amb sis establiments diferents se sortejarà un sopar per a dos persones. Enguany també hi haurà alguns premis directes. Segons Joan Iniesta, president de l’Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa, a la ruta de tapes acudeixen persones de molts variats llocs de les Terres de l’Ebre.

La campanya Barris Antics

Les compres realitzades als comerços del nucli antic de Tortosa del 3 al 28 de juny poden tindre premi, amb la campanya Barris Antics, que pretén dinamitzar els municipis amb un nucli històric important.

A través de les compres als comerços del nucli antic de Tortosa es facilitarà una butlleta on omplir les dades del comprador per poder entrar a un sorteig d’una visita a una ciutat de Catalunya amb nucli històric. A la iniciativa participen 30 ciutats amb Llei de barris de diferents punts del territori català. A les Terres de l’Ebre, s’apunten a la proposta Tortosa i Ulldecona. Per a la parella afortunada catalana que li toque el municipi de Tortosa, podrà visitar la ciutat el cap de setmana de la Festa del Renaixement. «És quan llueix més la ciutat i es tracta de donar-la a conèixer i que els visitants puguen parlar-ne positivament», explica Lehmann.

El sorteig tindrà lloc la primera setmana de juliol. En l’edició de l’any passat van participar fins a 2.000 butlletes.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También