Ruta de tapes i sortejos turístics per dinamitzar el nucli antic de Tortosa

Al juny arriben noves edicions de la ruta de tapes Sabors del Nucli Antic i la campanya comercial Barris Antics

19 mayo 2017 22:42 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ara que s’aproxima el bon temps i que es pot incrementar la presència de turistes a la capital del Baix Ebre, l’Ajuntament de Tortosa, l’associació de restauració Plat-i-got i els comerciants del Nucli Antic tornen a posar en marxa diverses iniciatives per seguir dinamitzant el nucli històric de la ciutat.

La ruta de tapes Sabors del Nucli Antic celebrarà la seua quarta edició el primer i el segon cap de setmana de juny, amb vuit establiments del barri adherits.

«Ens trobem en el renaixement comercial i gastronòmic del nostre nucli antic», ha declarat el tinent d’alcalde de Promoció de la ciutat, Emili Lehmann. A poc a poc, la restauració en aquest barri tortosí cada vegada va tenint més pes a la ciutat.

El preu de tapa més beguda és de 2,5 euros. Cada restaurant proposarà tres tapes diferents, que podran ser votades a les paperetes, i d’entre les butlletes segellades amb sis establiments diferents se sortejarà un sopar per a dos persones. Enguany també hi haurà alguns premis directes. Segons Joan Iniesta, president de l’Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa, a la ruta de tapes acudeixen persones de molts variats llocs de les Terres de l’Ebre.

 

La campanya Barris Antics

Les compres realitzades als comerços del nucli antic de Tortosa del 3 al 28 de juny poden tindre premi, amb la campanya Barris Antics, que pretén dinamitzar els municipis amb un nucli històric important.

A través de les compres als comerços del nucli antic de Tortosa es facilitarà una butlleta on omplir les dades del comprador per poder entrar a un sorteig d’una visita a una ciutat de Catalunya amb nucli històric. A la iniciativa participen 30 ciutats amb Llei de barris de diferents punts del territori català. A les Terres de l’Ebre, s’apunten a la proposta Tortosa i Ulldecona. Per a la parella afortunada catalana que li toque el municipi de Tortosa, podrà visitar la ciutat el cap de setmana de la Festa del Renaixement. «És quan llueix més la ciutat i es tracta de donar-la a conèixer i que els visitants puguen parlar-ne positivament», explica Lehmann.

El sorteig tindrà lloc la primera setmana de juliol. En l’edició de l’any passat van participar fins a 2.000 butlletes.

Comentarios
Multimedia Diari