Salut confirma només dues morts per coronavirus entre les germanes de la Consolació de Jesús

Aquest dissabte ha mort un pacient ingressat a l'Hospital de la Santa Creu

04 abril 2020 09:28 | Actualizado a 06 abril 2020 08:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les morts per Covid-19 confirmades a la congregació de la Consolació de Jesús són dues i no tres. La Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre ha informat aquest dissabte que la prova realitzada a la germana de 87 anys morta ahir ha donat negatiu. Així, segons les dades de Salut, ahir divendres només es va produir una mort per coronavirus al territori. 

L'Ajuntament de Tortosa va informar aquest divendres que la mort de la germana de la Consolació de 87 anys havia estat per coronavirus, noticía de las que es van fer ressò els mitjans de comunicació del territori, també el Diari. Des de la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre, insisteixen, però,  que" l'única font per a positius i morts per Covid-19 és la pròpia regió". 

En aquest sentit, des del Departament de Salut s'ha informat que aquest matí ha mort per coronavirus un pacient ingressat a l'Hospital de la Santa Creu de Jesús. Així, a data d'avui ja són 9 les persones que han mort per Covid-19 a les Terres de l'Ebre, des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa al focus de la residència de les germanes de la Consolació, les úniques morts confirmades per coronavirus són les d'una monja de 96 anys i una de 46, amb patologies prèvies. 

Comentarios
Multimedia Diari