Salvadó es proposa pilotar la recuperació social i econòmica de l'Ebre post-pandèmia

El nou delegat del Govern a les Terres de l’Ebre deixarà les seues responsabilitats actuals a l’Ajuntament de la Ràpita

16 junio 2021 16:02 | Actualizado a 16 junio 2021 16:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El nou delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó (ERC) i el sortint, Xavier Pallarés (Junts), es van reunir aquest dimecres a la seu de la Generalitat a Tortosa per oficialitzar el relleu al capdavant de l’administració al territori. Salvadó va posar com a prioritat de la seva tasca, pilotar la recuperació social i econòmica en la sortida de la pandèmia de la Covid-19.  «Entrem en una legislatura de recuperació, a on les Terres de l’Ebre, com a territori perifèric, encara tenim més necessitats i ens hem d’esforçar més per no quedar enrera», afirmà. 
El nou delegat va fer un agraïment als vora 11 anys de Pallarés en el càrrec, part dels quals han coincidit al consell de direcció, amb Salvadó com a director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece). Per la seva banda, el ja exdelegat va voler agrair «la feina incansable» del funcionariat i el suport del món local que ha rebut en aquests anys. Segons afirmà, la feina de delegat no s’entén sense «una relació estreta» amb els ajuntaments. «M’he sentit molt acompanyat», afirmà, tot destacant també «la transformació» de l’administració en aquesta última dècada i la posada en marxa del nou edifici de les delegacions al nucli antic de Tortosa.
En els propers dies es preveu que es vagin confirmant els nous directors de serveis territorials dels diferents departaments. Per la seva banda, Salvadó preveu deixar les responsabilitats a l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, on és primer tinent d’alcalde i porta les àrees d’Hisenda i Promoció Econòmica. En aquest sentit, té pendent una reunió amb l’alcalde rapitenc, Josep Caparrós. Tots dos estan imputats per l’1 d’Octubre al seu municipi. Un fet pel que, si hi hagués condemna, podria arribar a ser inhabilitat. Salvadó no es mostra preocupat per aquest judici, encara sense data. «La repressió no ens ha de condicionar, hem de continuar treballant pels nostres objectius», afirmà. 

Comentarios
Multimedia Diari