Sandra Zaragoza es converteix en la primera alcaldessa de Camarles

Relleva en el càrrec al socialista Ramon Brull arran del pacte que van fer als comicis del 2015

15 junio 2017 15:46 | Actualizado a 15 junio 2017 19:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta setmana ha tingut lloc el relleu en l’alcaldia a l'Ajuntament de Camarles. Sandra Zaragoza, portaveu de CiU i fins ara primera tinent d’alcalde d’Hisenda, Serveis i Ensenyament de Camarles relleva en el càrrec al socialista Ramon Brull, qui ha estat alcalde de Camarles els darrers dos anys fruit del pacte de govern assolit en el PSC i Convergència en les eleccions municipals de 2015.

La novetat és doble, ja que Zaragoza és la primera dona alcaldessa del municipi. «Assumir l’alcaldia és una gran satisfacció i més encara sent la primera dona alcaldessa del municipi. Al mateix temps resulta una responsabilitat enorme i un gran compromís», valora al Diari l’alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza.

L’alcaldessa explica que vol seguir la línia de treball marcada pel pacte de fa dos anys. «Som un equip de govern tot i que siguem dos partits diferents. Vam dir que primer havíem de deixar de banda els interessos de partit i treballar sobretot de cara al poble». 

Zaragoza valora que, a nivell de projectes municipals, «d’obres faraòniques al poble no en fan fala, però sí adaptar i millorar les infraestructures que estan en desús». En aquest sentit, remodelar l’antic casal serà una prioritat, així com fer més funcionals els antics parvularis, tot creant un espai polivalent per a les entitats i un altre on els alumnes de l’escola puguen fer-hi, per exemple, educació física. 

Un altre projecte que es vol impulsar és la retirada de pals de llum a l’entrada del poble, soterrant la línia elèctrica. «També volem fer una important reducció de l’endeutament de l’Ajuntament. Ara hem aconseguit reduir-lo un 30% i si tot va bé a finals del 2017 tindrem un 50%», apunta.

La participació ciutadana serà un dels eixos principals de l’equip de govern i per aquest motiu ja s’ha creat la regidoria de Participació Ciutadana, que derivarà en un consell amb representants socials del municipi. 

Comentarios
Multimedia Diari