Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sant Jaume d´Enveja celebra el 37è aniversari de la seua segregació

El dia amb més actes previstos serà el proper dimarts

Marina Pallás

Whatsapp

Les festes dedicades a commemorar el 37è aniversari de la segregació de Sant Jaume d’Enveja de Tortosa van arrencar el divendres passat amb un espectacle de Tauromàgia a la nit, a la plaça portàtil.

El dia d’ahir també va acollir moltes activitats festives. A les 17 hores de la tarda va tindre lloc el concurs d’allioli i de coques de Sant Joan al local Social de les Mestresses de Casa. Tot seguit es va celebrar el Desafiament de braus amb Pedro Fumadó contra ‘El Gallo’.

A mitjanit va portar-se a terme el tradicional concurs d’emboladors, i a continuació la festa va continuar amb una discomòbil gratuïta a la mateixa plaça.

Per avui diumenge hi ha programat el II Concurs Goyesc de Retalladors i l’acomiadament de José Maria Navarro, àlies Chipu.

La major part dels actes d’aquestes festes, com és habitual, es concentren el proper dimarts, dia de la revetlla de Sant Joan i dia de la Segregació.

Després d’una tarda de bous, a les 19.30 h hi haurà a missa pel 37è aniversari de la Segregació i l’ofrena floral en honor als membres difunts de la Junta de la Segregació.

A continuació hi haurà l’actuació de la Unió Musical l’Artística i del grup Trokasons.

A les 20 hores, tindrà lloc l’arribada de la tradicional flama del Canigó al Port Fluvial i tot seguit hi ha programada la Sardinada i Baldanada popular i ball amb música en directe al Casal Municipal.

A les 23.30 hores, al mateix casal, es presentarà la pubilla major infantil 2015 i a mitjanit es farà la foguera de Sant Joan, encesa per primera vegada amb la flama del Canigó, a la vora de l’ajuntament.

A banda d’aquests actes, el proper cap de setmana està prevista l’inici de l’Acampada Jove a la platja del Migjorn i una exhibició de Balls de Saló del Club Just Dance.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También