Sant Jaume d´Enveja celebra el 37è aniversari de la seua segregació

El dia amb més actes previstos serà el proper dimarts

Marina Pallás

Whatsapp

Les festes dedicades a commemorar el 37è aniversari de la segregació de Sant Jaume d’Enveja de Tortosa van arrencar el divendres passat amb un espectacle de Tauromàgia a la nit, a la plaça portàtil.

El dia d’ahir també va acollir moltes activitats festives. A les 17 hores de la tarda va tindre lloc el concurs d’allioli i de coques de Sant Joan al local Social de les Mestresses de Casa. Tot seguit es va celebrar el Desafiament de braus amb Pedro Fumadó contra ‘El Gallo’.

A mitjanit va portar-se a terme el tradicional concurs d’emboladors, i a continuació la festa va continuar amb una discomòbil gratuïta a la mateixa plaça.

Per avui diumenge hi ha programat el II Concurs Goyesc de Retalladors i l’acomiadament de José Maria Navarro, àlies Chipu.

La major part dels actes d’aquestes festes, com és habitual, es concentren el proper dimarts, dia de la revetlla de Sant Joan i dia de la Segregació.

Després d’una tarda de bous, a les 19.30 h hi haurà a missa pel 37è aniversari de la Segregació i l’ofrena floral en honor als membres difunts de la Junta de la Segregació.

A continuació hi haurà l’actuació de la Unió Musical l’Artística i del grup Trokasons.

A les 20 hores, tindrà lloc l’arribada de la tradicional flama del Canigó al Port Fluvial i tot seguit hi ha programada la Sardinada i Baldanada popular i ball amb música en directe al Casal Municipal.

A les 23.30 hores, al mateix casal, es presentarà la pubilla major infantil 2015 i a mitjanit es farà la foguera de Sant Joan, encesa per primera vegada amb la flama del Canigó, a la vora de l’ajuntament.

A banda d’aquests actes, el proper cap de setmana està prevista l’inici de l’Acampada Jove a la platja del Migjorn i una exhibició de Balls de Saló del Club Just Dance.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También