Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sant Jaume d'Enveja celebra la Ruta de l'Angula i la Romeria de Sant Pere

Aquest diumenge tindrà lloc la IV Caminada Popular i la Romeria a l'Ermita de l'Illa de Buda

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge d'una passada romeria a l'Illa de Buda. Foto: Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja

Imatge d'una passada romeria a l'Illa de Buda. Foto: Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja

Aquest diumenge Sant Jaume d’Enveja realitzarà la seua tradicional romeria en motiu de Sant Pere fins l’Illa de Buda.

Pels volts de Sant Pere, s’organitza des de principis de l'any 2.000 una romeria que arrenca a Sant Jaume d'Enveja i es desplaça fins l’Illa de Buda. Una de les millors formes d’arribar-hi és fent la Ruta de l’Angula, un passeig d’una hora i mitja seguint l’antic camí de sirga i refent el periple final de les angules en el seu viatge riu amunt. La ruta surt des del sifó de Buda (Pas de Barca) i voreja el riu fins l’Illa de Buda. La sortida de la caminada popular està prevista a les 10 hores, i cal inscripció. La caminada és una experiència magnífica que permet conéixer els antics camins fluvials i el cor de l’Illa de Buda.A la petita ermita de Sant Pere ja a l’interior de l’illa culmina la romeria amb una missa (12 hores) i una menjada de germanor.

També hi ha l'opció de fer l’anada a l’Illa de Buda en cavall i la nit abans sortir cap a la platja de Migjorn on es passa la nit, amb música i festa patrocinada pel Xiringuito Budamar. L’endemà tots els participants es trobaran a Buda.

Temas

Comentarios

Lea También