Sant Jaume d’Enveja ja disposa de nous nínxols i columbaris

Remsa, empresa que gestiona el cementiri, ha dut a terme les obres de millora

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge dels nous columbaris. Foto: Remsa

Imatge dels nous columbaris. Foto: Remsa

Una actuació de Remsa ha comportat la solució definitiva, almenys per als propers 5 anys, de la mancança actual de sepultures al cementiri municipal de Sant Jaume d’Enveja, concretament amb la construcció de 60 nínxols i 32 columbaris. Una obra molt oportuna, especialment pel que fa als columbaris, donada la tendència actual d’incinerar els difunts, motiu pel qual la demanda s’havia accentuat sensiblement en els darrer anys.

L’Ajuntament de Sant Jaume tenia un interès manifest en solucionar com més aviat millor aquest tema, donat que es volia evitar possibles problemes d’espai en un futur. Per aquest motiu Remsa, que és l’empresa encarregada de  la gestió del cementiri, va accelerar les obres per tal de tenir-les enllestides tan aviat com es pogués. De fet, els nínxols es van construir en només un dia i mig, el que ha suposat, a la vegada, el mínim de molèsties per als usuaris.

L’alcalde del municipi, Joan Castor, ha assegurat que això ha de significar una millora en quant a espai i sobretot ha mostrat la seva satisfacció per la “possibilitat d’oferir un nou servei a la població de Sant Jaume, que és poder dipositar les restes dels seus difunts en columbaris dins del propi cementiri”.

A partir d’ara, aquest municipi del Delta ja té el problema resolt per als pròxims anys, amb les màximes garanties que determina la legislació catalana.

Comentarios