Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sant Jaume d’Enveja mostra la variada cuina de l’angula

El municipi acull una jornada per a restauradors amb la participació de destacats xefs per promocionar aquest producte típic del Delta

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els xefs Cinta Oliver i Vicent Guimerà van realitzar ahir un taller. FOTOs: Joan Revillas

Els xefs Cinta Oliver i Vicent Guimerà van realitzar ahir un taller. FOTOs: Joan Revillas

Sant Jaume d’Enveja va celebrar ahir al matí la jornada ‘L’angula, la pesca tradicional a la cuina’, amb l’objectiu de potenciar i revaloritzar aquest producte tan típic del municipi i del delta de l’Ebre i que encara es pesca de forma artesanal. 

La jornada gastronòmica anava dirigida a professionals del sector de la cuina i de la restauració de Catalunya i la Comunitat Valenciana, per ensenyar-los noves formes de cuinar l’angula i que la puguen incloure així en el menú dels seus restaurants.

L’objectiu final de la iniciativa és promocionar l’angula, generar ocupació al territori i que el producte s’associï amb el delta de l’Ebre i el poble.
L’esdeveniment estava organitzat per l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja amb la col·laboració de Montsià Actiu. En el decurs de l’acte es va celebrar un taller de cuina realitzat per la xef del restaurant Racó del Riu de Sant Jaume d’Enveja, Cinta Oliver, i el xef amb estrella de Michelin de l’Antic Molí d’Ulldecona, Vicent Guimerà.

Comentarios

Lea También