Sara Blanch i Anna Brull participaran en Les nits a la Baranova 2018

Es tracta del festival cultural que celebra el municipi de Tivissa durant els caps de setmana d’agost 
 

23 mayo 2018 10:41 | Actualizado a 23 mayo 2018 10:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cinquena edició de Les Nits a la Baranova inclou quatre nits temàtiques, que començaran els dies 3 i 5 d’agost amb la Nit Lírica, a l’interior de l’església de Sant Jaume, que inclourà un concert amb la soprano Sara Blanch, la mezzosoprano Anna Brull i el cor The Beauty Fools, una formació on s’integren alguns dels cantants lírics més consolidats del país. El pianista Josep Buforn, que ha participat en totes les edicions de la lírica a Tivissa, també participa en aquest concert, que repetirà repertori els dos dies previstos.

L’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, destaca que la Nit Lírica porta a Tivissa «lo millor talent de les Terres de l’Ebre que es pugui trobar avui en dia en el món de la lírica». Per la seva banda, Sara Blanch comentava en la presentació de la programació que, juntament amb Anna Brull, han escollit un repertori per al concert «pensant en el públic proper que hi assistirà, gent de casa i gent que estimem». 

Es continuarà el dia 11 d’agost amb la Nit Escènica amb lectures teatralitzades. Per al dia 18 d’agost s’ha programat una Nit Simfònica per commemorar el 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre i el darrer dissabte d’agost tindrà lloc la Nit Històrica, dedicada a posar en relleu la ciutat ibèrica del Castellet de Banyoles.

Un festival que creix
Les Nits a la Baranova és una iniciativa cultural que, durant els caps de setmana del mes d’agost, desenvolupa tot un seguit d’activitats a l’aire lliure per incentivar, dinamitzar i fomentar els valors històrics, populars i tradicionals de la vila de Tivissa, tot gaudint de la fresca de l’emblemàtica plaça de la Baranova. Jardí assegura que cada cop té més ressò i que es tracta «del festival cultural més reconegut del sud de Catalunya».

Comentarios
Multimedia Diari