Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Seleccionades tres bandes de Segòvia, Múrcia i València per al concurs de la Sénia

El desè Certamen Internacional de Bandes de Música 'Vila de la Sénia' es farà el 9 d'abril

ACN

Whatsapp
La Banda de Música de la Sociedad Musical de Cehegín de Múrcia. Foto: ACN

La Banda de Música de la Sociedad Musical de Cehegín de Múrcia. Foto: ACN

Les bandes de música de la Societat Unió Musical de Riba-roja del Túria (València), de la Sociedad Musical de Cehegín (Múrcia) i de l'Associació Musico Cultural de El Espinar (Segòvia) - que ocuparà el lloc de la Uniao Musical Paramense (Portugal), que no pot assistir- han estat escollides entre les sis que s'han presentat a la desena edició del Certamen Internacional de Bandes de Música 'Vila de la Sénia'. La competició entre les 3 bandes es farà en la secció 2 del certament, adreçada a bandes no professionals de fins a 100 músics, amb un màxim de 5 intèrprets aliens a la banda i un màxim de 5 instruments de corda a la plantilla. L'organització, l'Agrupació Musical Senienca, convidarà, excepcionalment, una altra banda i prepara altres sorpreses, per commemorar els deu anys del concurs.

A l'hora d'escollir les tres bandes, el màxim que marquen les bases del concurs, el comitè seleccionador ha tingut en compte criteris de territorialitat, el material audiovisual lliurat a l'organització en què s'han avaluat els criteris tècnics, i també s'ha valorat el currículum i la trajectòria de la banda els darrers anys. Com ha destacat el director de la banda de l'Agrupació Musical Senienca, Pep Vila, el concurs assoleix "una data important" i es preparen diverses activitats i sorpreses per "donar-li un caire festiu". La banda de la Sénia és l'organitzadora del certamen que compta amb el patrocini de l'Ajuntament de La Sénia, el departament de Cultura de la Generalitat i de l'Obra Social 'La Caixa', i amb el suport de diferents entitats locals i del territori.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También