S'eleva a 14 la xifra de desallotjats per la doble explosió a Alcanar Platja

Un total de 14 persones estan desallotjades a causa de la doble explosió a la urbanització Montecarlo d'Alcanar Platja.

18 agosto 2017 12:51 | Actualizado a 08 noviembre 2017 13:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de 14 persones estan desallotjades a causa de la doble explosió a la urbanització Montecarlo d'Alcanar Platja. Cinc de les persones ho són a causa dels danys als seus habitatges, al costat a la sinistrada, i nou persones més per l'ampliació del perímetre de seguretat un cop confirmada la sospita que a l'habitatge ensorrat es manipulaven explosius per cometre un atemptat.

Efectius policials, dels Bombers i de la Guàrdia Civil continuen al lloc dels fets recercant la possibilitat que hi hagi nous explosius.

Les autoritats municipals han habilitat un espai a la urbanització Serramar d'Alcanar Platja, propera a Montecarlo, per a poder passar-hi la nit. A més, coordinadament amb Protecció Civil, se'ls disposarà d'equips de psicòlegs a aquells que ja han demanat assistència.

Emotiu minut de silenci

Mentrestant, a les dotze del migdia, centenars de persones s'han aplegat davant la plaça de l'Ajuntament d'Alcanar per condemnar els atemptats terroristes perpetrats aquest dijous a Barcelona i Cambrils.

El consistori ha suspès els actes festius i les festes Majors de les Cases d’Alcanar i de qualsevol celebració de recepcions i altres actes oficials durant els pròxims tres dies. Així mateix, ha decidit onejar a mig pal les banderes de la corporació.

L'Ajuntament d'Alcanar condemna de manera energètica i rotunda els atemptats terroristes i  expressar el seu més sentit condol a totes les víctimes, així com als seus familiars i amics. Finalment, agraeix el suport als servidors públics i cossos de seguretat de totes les administracions públiques que han intervingut en els diferents operatius.

Comentarios
Multimedia Diari