S'eleven a 4 els morts pel brot de coronavirus iniciat a l'hospital de la Santa Creu de Jesús, a Tortosa

Aquest dimecres s'han cofirmat dues noves defuncions, al mateix centre i al Verge de la Cinta

22 julio 2020 14:12 | Actualizado a 24 julio 2020 10:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ja són quatre les defuncions en el brot de Covid-19 originat a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, a Tortosa. Aquest dimecres el Departament de Salut ha confirmat dues morts més, una d’una persona ingressada al centre sociosanitari i una altra que havia estat derivada a l’Hospital Verge de la Cinta, que se sumen a les dues anteriors ja notificades.

Segons ha detallat la gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, en tots els casos es tracta de persones que “es trobaven en procés de final de la vida”, diverses de les quals rebent cures pal·liatives.

Segons les dades de Salut, el brot originat a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús acumula 19 positius, entre treballadors, pacients i contactes.  Entre els positius hi ha quatre monges de la Consolació, que es troben aïllades a la casa mare.

A la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre s’han declarat set brots, dels quals n’hi ha actualment sis d’ actius, però segons Mar Lleixà, en tots els casos estan identificades les cadenes de transmissió. “Els casos han augmentat, però som la regió sanitària amb una incidència més baixa”, remarca la gerent.

Comentarios
Multimedia Diari