S’enfronta a 9 anys de presó per agredir sexualment la seva exparella a Tortosa

L’home va tapar la boca de la víctima amb una cinta transparent i va amenaçar amb tallar-li “tota la cara”

26 enero 2018 09:46 | Actualizado a 27 enero 2018 13:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La fiscalia sol·licita nou anys de presó per un home que està acusat d’agredir sexualment la seva exparella a Tortosa, pocs dies després d’haver trencat la relació. Els fets es remunten al 18 de febrer del 2014 quan la víctima va sortir del seu domicili i es va creuar amb el processat, Mohamed O., amb qui havia mantingut una relació sentimental de dos mesos. En ple carrer, l’home la va agafar del braç i va obligar-la a anar fins al domicili d’ell, al carrer del Bou. Allà, la va estirar al llit i la va colpejar amb la mà oberta al cap mentre li deia que no sortiria de casa sense haver practicat sexe amb ell. A més, el processat va treure un rotlle de cinta transparent i li va dir “vull saber com és això de fer sexe amb la teva boca tapada i, sinó, et tallaré tota la cara perquè ningú et pugui mirar mai més”. L’acusat li va abaixar els pantalons i la va penetrar vaginalment. Després, la dona es va tancar dins el bany fins que la seva exparella se’n va anar i va poder sortir del domicili.

Com a conseqüència dels fets, la dona va patir múltiples hematomes als braços, cames, pits, tòrax i abdomen. Sis dies després, es va dictar una ordre d’allunyament. 

Segons la fiscalia, els fets són constitutius d’un delicte d’agressió sexual pel qual sol·licita una pena de nou anys de presó i la prohibició d’aproximar-se a menys de 300 metres de la víctima i de comunicar-se amb ella durant un període de 12 anys. El ministeri públic també reclama una indemnització de 12.000 euros per les lesions i danys morals. 

L’acusat, que actualment es manté en llibertat provisional, s’asseurà a la banqueta dels acusats de l’Audiència de Tarragona el 7 de febrer.

Comentarios
Multimedia Diari