Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

S'enfronten a 11 anys de presó per agredir un home amb barres de ferro a Tortosa

Un dels quatre acusats està en situació irregular i podria ser expulsat cinc anys del país

ACN

Whatsapp
Façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona

Façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona

Quatre homes de nacionalitat pakistanesa s’enfronten a onze anys de presó cadascun per haver assaltat i agredit un compatriota amb barres de ferro i altres eines fins a deixar-lo inconscient a Tortosa. Els fets es van produir al domicili de la víctima, ubicat a l’EMD de Jesús de la capital del Baix Ebre, el 16 de novembre de 2009. Segons l’escrit d’acusació del fiscal, després de colpejar la víctima al cap i al cos, els quatre individus es van endur 340 euros que l’home duia a les butxaques. La víctima es va poder recuperar de les ferides i el fiscal acusa els assaltants dels delictes de lesions i violació de domicili amb robatori amb força. Es dóna el cas que un dels acusats es troba en situació irregular a l’Estat, per la qual cosa el ministeri fiscal proposa substituir la pena per la seva expulsió del país durant cinc anys.

Els acusats són quatre homes nascuts al Pakistan i majors d’edat, Shahzad A., Nadeem F., Abdul J. i Khuram S., aquest darrer en situació irregular a l’Estat. Segons el fiscal, cap a un quart d’onze de la nit del 16 de novembre de 2009 tots quatre “es van dirigir al domicili de la víctima amb l’ànim de menyscabar la seva integritat física i, aprofitant la seva superioritat numèrica, s’hi van abraonar i el van colpejar amb barres de ferro i altres eines al cap i el cos fins que es va quedar inconscient”.

Durant la fugida, afegeix la fiscalia, els acusats es van apropiar de 340 euros en efectiu que la víctima duia a la butxaca i que eren propietat del seu tiet. Com a conseqüència de l’agressió, l’home va patir diverses lesions que van requerir de punts de sutura i que van trigar mig any en curar-se. A més, com a seqüeles la víctima presenta dues cicatrius visibles de tres i quatre centímetres, respectivament, i una de no visible de sis centímetres.

Segons el fiscal, els fets són constitutius d’un delicte de lesions pel qual sol·licita una pena de sis anys de presó per a cadascun, i d’un delicte de violació de domicili en concurs ideal amb el delicte de robatori amb violència, pel qual afegeix cinc anys més de presó. A més, la fiscalia aplica als processats l’agreujant de superioritat. Pel que fa a l’individu que es troba en situació irregular, planteja substituir la pena per la seva expulsió del país per un període de cinc anys.

En concepte de responsabilitat civil, el ministeri fiscal proposa que els acusats abonin solidàriament a la víctima un import de 7.420 euros per les lesions i de 1.619 euros per les seqüeles, així com 340 euros pels diners sostrets. Està previst que el judici se celebri el 5 d’octubre a la Secció Segona de l’Audiència de Tarragona.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También