Más de Ebre

S'ensorra completament una façana d'una casa d'Alfara de Carles

S'han hagut de desallotjar tres immobles més i set persones no podran tornar al seu domicili fins que s'enderroqui l'edifici sinistrat

Àngel Juanpere

Whatsapp
S'ensorra completament una façana d'una casa d'Alfara de Carles

S'ensorra completament una façana d'una casa d'Alfara de Carles

Una de les dues façanes d'un immoble situat a la confluència dels carrers de Dalt i Bonaire d'Alfara de Carles, al Baix Ebre, s'ha ensorrat completament a primera hora d'aquesta tarda sense causar ferits. A conseqüència dels fets s'han hagut de desallotjar tres cases del costat. Set veïns no podran tornar als seus respectius domicilis fins que no s'enderroqui la casa sinistrada. 

Faltaven deu minuts per a les dues de la tarda, quan els veïns d'aquest municipi han escoltat un fort soroll. La façana lateral d'una casa -composada per planta baixa i dos pisos- ha caigut totalment, afectant també l'interior de l'immoble. Tot indica que la causa seria una fuita d'aigua. La casa afectada és una segona residència i no hi havia cap persona a l'interior en el moment de l'ensorrament. Al lloc dels fets s'han traslladat tres dotacions de Bombers del parc de Tortosa i la Regió d'Emergències de les Terres de l'Ebre, que juntament amb els Mossos d'Esquadra, han balisat la zona, després de consultar-ho amb l'arquitecte municipal. 

Temas

Comentarios

Lea También