Sergio Bassa recomana 'El misteri d'Arthur Rimbaud'

Un thriller històric de Miquel Esteve al voltant del poema perdut ‘La Chasse spirituelle'

13 julio 2020 15:31 | Actualizado a 13 julio 2020 15:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El misteri d’Arthur Rimbaud, de Miquel Esteve (Editorial Univers),   és la novel·la que aquesta setmana recomana el llibreter Sergio Bassa, de Bassa, La Papereria, de Móra d’Ebre, obra guanyadora de l’últim Premi Mallorca de Narrativa.

«És literatura de qualitat dels nostres escriptors ebrencs i a més a més, té la peculiaritat que el pots llegir en l’ordre que vulguis, tret de l’últim capítol».

D’El misteri d’Arthur Rimbaud, Sergio Bassa ressalta que és una història ficcionada, «encara que hi ha fets històrics contrastats com ara la desaparició de La Chasse spirituelle, el poema que Rimbaud va regalar al seu amant.

 

D’acord amb això, en Miquel fa tota una confabulació que passa a aquestes terres. Reus també té una part important, així com París». El llibreter de Bassa, La Papereria apunta que «és molt recomanable i una manera de viatjar a través de les lletres».

Així mateix, destaca la relació amb l’autor de Móra la Nova. «El Miquel és molt proper i molta gent se sorprèn que un pagès escrigui».

 

‘El misteri d’Arthur Rimbaud’
Autor: Miquel Esteve
Editorial: Univers
Pàgines: 302

Comentarios
Multimedia Diari