Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Set persones desallotjades per l'esfondrament d'un sostre a Móra d'Ebre

Es tracta d´una casa molt antiga coneguda com la farinera

Marina Pallás

Whatsapp

Set persones van ser desallotjades dimecres a la nit a causa d’un esfondrament del sostre d’una gran casa, coneguda com la Farinera, ubicada al Carrer la Vall de Móra d’Ebre.

L’edifici, prop del teatre la Llanterna, és de grans dimensions i molt antic, i que es trobava en un estat «bastant deplorable», en paraules de l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol.

L’esfondrament del sostre va tenir lloc a les 22 hores de la nit i, com a mesura preventiva, els veïns més propers, tres famílies (en total 7 persones), van ser desallotjats. Dues famílies van marxar a passar la nit per iniciativa pròpia a casa d’uns familiars i l’altra va ser derivada per part de l’Ajuntament a un hotel.

Ahir al matí, amb la llum del dia, els tècnics van fer una anàlisi de l’estat de la casa i van començar a realitzar tasques de seguretat perquè ja no hi haja perill i les famílies puguen retornar a les seues llars al més prompte possible. «No sabem si això durarà un o dos dies, però els veïns estan tots informats i havíem d’actuar d’ofici per resoldre el perill imminent», explica Piñol. La casa és propietat d’una immobiliària que està en fase concursal.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También