Set persones desallotjades per l'esfondrament d'un sostre a Móra d'Ebre

Es tracta d´una casa molt antiga coneguda com la farinera

19 mayo 2017 18:48 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Set persones van ser desallotjades dimecres a la nit a causa d’un esfondrament del sostre d’una gran casa, coneguda com la Farinera, ubicada al Carrer la Vall de Móra d’Ebre.

L’edifici, prop del teatre la Llanterna, és de grans dimensions i molt antic, i que es trobava en un estat «bastant deplorable», en paraules de l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol.

L’esfondrament del sostre va tenir lloc a les 22 hores de la nit i, com a mesura preventiva, els veïns més propers, tres famílies (en total 7 persones), van ser desallotjats. Dues famílies van marxar a passar la nit per iniciativa pròpia a casa d’uns familiars i l’altra va ser derivada per part de l’Ajuntament a un hotel.

Ahir al matí, amb la llum del dia, els tècnics van fer una anàlisi de l’estat de la casa i van començar a realitzar tasques de seguretat perquè ja no hi haja perill i les famílies puguen retornar a les seues llars al més prompte possible. «No sabem si això durarà un o dos dies, però els veïns estan tots informats i havíem d’actuar d’ofici per resoldre el perill imminent», explica Piñol. La casa és propietat d’una immobiliària que està en fase concursal.

Comentarios
Multimedia Diari