Sàhara, la gossa maltractada a Alfara, és adoptada a Holanda

L’animal s’ha recuperat gràcies a l’entitat Engrescats, després que el seu propietari la tingués lligada sense aliment i plena de paparres

08 febrero 2019 10:06 | Actualizado a 08 febrero 2019 10:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El passat estiu el Diari va denunciar la situació d’una gossa localitzada a Alfara de Carles lligada a ple sol, sense cap protecció, sense aigua, sense menjar, llagada, plena de ferides i paparres. 
El seu propietari fou denunciat immediatament pels Mossos d’Esquadra i l’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre va lluitar per salvar la vida de la gossa, sent el cas més greu que s’havien trobat mai.

La seua imatge, en un estat deplorable, va ser molt compartida a través de les xarxes socials i va causar una forta indignació entre la ciutadania.

De mica en mica, la gosseta, anomenada Sàhara, va anar recuperant-se i finalment des de fa dos mesos viu a Holanda, adoptada per una família, estimada i en unes condicions de vida dignes. 

Ara Sàhara gaudeix d’un bon estat de salut i en res s’assembla a l’animal cadavèric i ple de ferides que van rescatar el passat estiu. Tot i la cruesa de la seua història, per una vegada ha tingut final feliç.

«L’adaptació ha sigut genial, i està vivint molt feliç, amb un altre gos, dormint al sofà, i vivint la vida que mai havia pogut tenir», expliquen al Diari des d’Engrescats, associació que va cuidar i evitar de la mort segura l’animal, després que els Mossos d’Esquadra la rescatessen del mas d’Alfara de Carles.

«Físicament està molt recuperada, i pot fer una vida normal, amb una pastilla diària per controlar la leishmaniosi», afirmen des d’aquesta entitat. 

No obstant això, la denúncia al propietari (que tenia l’animal lligat i abandonat) segueix en curs, i des d’Engrescats esperen una sentència favorable.

Comentarios
Multimedia Diari