S’incorporen els nous residents de medicina, infermeria i biologia als centres de l’ICS Terres de l’Ebre

S'han cobert totes les places al territori

09 octubre 2020 09:19 | Actualizado a 09 octubre 2020 09:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de vint residents s’han incorporat als diferents centres, unitats i serveis acreditats per a la docència en l’àmbit de la Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre. Concretament, a la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària Tortosa - Terres de l'Ebre s'han ocupat les deu places que s'oferien a la convocatòria MIR.

Pel que fa a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, hi han arribat set residents assignats a les especialitats d'Anàlisis Clíniques, Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Interna, Pediatria, Radiodiagnòstic, i Obstetrícia i Ginecologia.

Així mateix, a la Unitat Docent Multidisciplinària d'Obstetrícia i Ginecologia s'han incorporat un infermer i dues infermeres residents per a obtenir l’especialitat de llevadors.

Això representa que s’han cobert totes les places que, mitjançant la convocatòria anual de formació especialitzada, el Ministeri de Sanitat oferia el 2020 per a les unitats docents de l’ICS al territori.

Actualment els futurs especialistes estan seguint les sessions de formació inicial d’acollida: Coneixements clínics generals bàsics per a l’assistència, perquè es puguin integrar plenament a l’activitat diària dels centres. Aquestes sessions són presencials per al docent i una part dels alumnes, i l’altra part s’hi connecta simultàniament mitjançant la plataforma Jitsi Meet.

Comentarios
Multimedia Diari