Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sis cases de pagès obriran les seves portes per celebrar el festival Arts als Patis

Maria Noche

Whatsapp
La presentació del festival va tenir lloc al pati de la Llar de Laura. FOTO: maria noche

La presentació del festival va tenir lloc al pati de la Llar de Laura. FOTO: maria noche

Arts als Patis és la nova aposta del Poblenou del Delta per fomentar la cultura, a través d’aquest festival artístic que tindrà lloc el 17 de març durant tot el dia. L’esdeveniment està integrat per una sèrie d’activitats artístiques i culturals que barregen diferents gèneres, passant pel teatre, la música o la poesia; i des dels espectacles més clàssics fins als més contemporanis, incloent-hi també activitats infantils per arribar a l’espectre més gran de públic possible. 

Sis cases de pagès del Poblenou, entre elles la Llar de Laura, obriran les portes dels seus patis per tal que es puguin dur a terme els espectacles en aquests espais, i que tothom els pugui visitar. Es tracta de petits formats, una activitat molt familiar que permet entrar en aquests racons únics i gaudir d’ells. A banda, els restaurants del poble prepararan menús especials o diferents tastos per a la diada.

L’objectiu, en aquest cas, és que tots aquells que visitin el poble puguin gaudir, no només del seu entorn natural i de la seva gastronomia, dos punts molt forts del territori, sinó que també ho puguin complementar amb aquesta vessant més cultural i artística, aprofitant a la vegada els actius turístics del lloc. D’aquesta manera, es tracta també d’una via de dinamització del turisme del poble.

Durant tot el dia es podrà gaudir d’una programació d’espectacles molt diversa, que inclou un recital de poesia d’Antonio Machado, acompanyat amb música en directe; diferents espectacles de pallasso, circ i acrobàcies a càrrec de Moniato; escenes teatrals clàssiques interpretades pels alumnes de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta; o un conta contes per als més petits, entre altres activitats. 

També hi haurà espectacles fora als carrers i fins i tot des del balcó de l’Ajuntament, i en total hi participen companyies d’arreu de Catalunya, Aragó i el País Valencià. 

Temas

Comentarios

Lea También