Sis ferits en incendiar-se una 'full track' després de xocar amb un turisme a Camarles

L’accident va tenir lloc a l’autopista AP-7. Va explotar una bombona de gas i va morir un gos

15 marzo 2020 10:18 | Actualizado a 31 marzo 2020 10:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Sis persones van resultar ferides, a primeres hores de la nit d’ahir dissabte, en un accident de trànsit ocorregut a l’autopista AP-7 al seu pas pel terme municipal de Camarles.

En el xoc es van veure implicats una full track i un turisme. El primer vehicle es va incendiar i una de les bombones de gas va explotar.

Sis persones van resultar ferides i un gos mort. Com a conseqüència del xoc, es va haver de tallar l’autopista sentit nord.

L’accident va tenir lloc minuts abans de les vuit de la tarda a l’alçada del punt quilomètric 315.

Es va produir un xoc per encalç entre la full track amb matrícula alemanya i un turisme Renault Clio amb places franceses.

El vehicle alemany, a conseqüència de l’impacte, va bolcar i seguidament es va cremar.

Una de les dues bombones de gas butà que portava aquest vehicle va explotar.

En aquesta full track anaven dos gossos, un dels quals va morir en l’incendi.

Quatre dotacions de bombers dels parcs de Tortosa, l’Ametlla de Mar i el cap de guàrdia van ser mobilitzats per apagar el foc i atendre les víctimes.

També s’hi van desplaçar patrulles dels Mossos d’Esquadra i unitats del SEM.

Tres persones van ser evacuades en ambulància a l’Hospital Comarcal d’Amposta amb ferides lleus. Tres més van ser ateses en el lloc de l’accident i donades d’alta allí mateix.

Altres accidents

Durant la nit-matinada s’han produït quatre accidents més a la demarcació de Tarragona, tots ells amb els balanç de danys materials, segons el Servei Català de Trànsit.

A les 21.25 hores, un vehicle es va veure implicat en un accident en el quilòmetre 8,300 de la C-44, al terme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. El turisme anava ocupat per dues persones.

Vuit minuts després se’n va produir un altre, en aquest cas al punt quilomètric 1 de la T-742, sentit Picamoixons, al terme de Valls.

Quan faltaven 12 minuts per la mitjanit, un turisme se sortí de la carretera T-11, de Reus a Tarragona. L’accident va tenir lloc en el quilòmetre 18, a l’arribar a la plaça d’Europa de Tarragona.

Finalment, a les 00.23 hores va tenir lloc el darrer accident, en el quilòmetre 1.185 de la N-340, al terme del Vendrell, sentit Barcelona. Un turisme es va sortir de la carretera.

Comentarios
Multimedia Diari