Suspesa l’agenda internacional del grup d’abanderats de la festa de Renaixement de Tortosa

El tour 2020 de l’entitat tenia projectades actuacions de promoció a França, Andorra, i Portugal

28 abril 2020 16:00 | Actualizado a 28 abril 2020 16:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Crisi del Coronavirus ha impactat de ple en la població i en els diferents àmbits i sectors del teixit associatiu, on la cultura popular no n’ha quedat al marge. De ben segur que, aquelles petites accions que formen part de la nostra tradició i costums, queden projectades en un futur incert com un desig de recuperació en proximitat i identitat pròpia.

El grup d’Abanderats de Tortosa ha emès un comunicat on lamenten no poder celebrar “un estiu replet d’actuacions per diferents països d’Europa”. En aquesta línia, des de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa s’explica que “enguany els abanderats de Tortosa havíem de promocionar la Festa del Renaixement i la nostra ciutat en diferents països d’Europa, ja que havíem estat contractats per diferents festivals de recreació a Portugal, França, Andorra i altres indrets del territori espanyol”.

L’emergència sanitària ha portat a replantejar-ho tot, “som conscients que enguany no podrem actuar en molts dels indrets que teníem previst, però aquesta situació l’hem de capgirar i convertir en una oportunitat per tal de poder apropar i donar a conèixer la nostra activitat a ciutats més properes a la vegada que contribuir a la dinamització i promoció d’aquestes vistes les restriccions globals que s’intueixen”.

No obstant, des de la Colla Jove han assegurat que “quan la situació de confinament s’acabi i es pugui tornar a una relativa normalitat, estem preparats per col·laborar a dinamitzar el comerç i l’activitat econòmica del nostre territori amb actuacions potser més concretes i amb menys públic però que puguin servir per dinamitzar l’entorn”.

En aquesta línia ha afirmat que “ara més que mai hem de sumar forces per sortir d’aquesta situació, estem convençuts que la cultura popular de proximitat serà el que motivarà a sortir les famílies de casa, passejar pels nostres carrers, omplir (seguint les indicacions sanitàries) les nostres places i consumir als establiments de la ciutat i del territori”. “Farem el que calgui per ajudar a la recuperació de l’activitat dels bars, restaurants i comerços de la nostra ciutat, si fa falta actuar cada cap de setmana ho farem”, des de la Colla Jove posem la passió per la nostra activitat a disposició de tot el que ha de venir.

Comentarios
Multimedia Diari