Tallada l'AP-7 a l'Ametlla per un xoc entre dos camions

Només es pot circular per un carril direcció Castelló. La resta del trànsit es desvia cap a la N-340

03 marzo 2018 10:32 | Actualizado a 05 marzo 2018 12:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'AP-7 està tallada en sentit nord des de primera hora d'aquest dissabte arran d'un accident de trànsit entre dos camions a l'altura de l'Ametlla de Mar, que ha obligat a desviar el trànsit entre els quilòmetres 298 i 296. Tampoc es pot circular per un carril en direcció sud, i com a alternativa els vehicles es redirigeixen per l'N-340.

El sinistre s'ha produït a un quart de nou i s'han vist implicats dos camions, un dels quals ha bolcat entre els dos sentits de la circulació. A causa del l'accident, una persona ha resultat ferida lleu i ha estat atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques al lloc dels fets.

També s'ha activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Un dels camions era frigorífic i portava carn fresca.

A Vandellòs

Per una altra part, a les 22.40 hores d'ahir dijous es va produir un altre accident de trànsit, en aquest cas al terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Un turisme Seat Leon es va sortir de la calçada en el punt quilomètric 10 de la carretera C-44 -que va cap a Móra- i va bolcar. Els dos ocupants van ser atesos en el lloc dels fets però no van ser evacuats a cap centre sanitari.

Fins al lloc dels fets es va traslladat una dotació de bombers del parc de l'Hospitalet de l'Infant.

Comentarios
Multimedia Diari