Tallada més de 18 hores l'autopista AP-7 a l'Ametlla de Mar per un accident

Un camió va quedar bolcat ocupant en els dos carrils sentit València

09 mayo 2020 09:41 | Actualizado a 10 mayo 2020 12:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han hagut de tallar, durant més de 18 hores, els dos carrils sentit sud de l'autopista AP-7, a l'Ametlla de Mar, a causa d'un accident.

El fets van tenir lloc a tres quarts d'onze de la nit d'ahir divendres en el punt quilomètric 295, sentit Tarragona.

Un camió carregat de verdura sembla ser que se li va rebentar una roda. El conductor va perdre el control del vehicle, va travessar la mitjana i va anar a parar al sentit contrari, on va quedar bolcat, ocupant els dos carrils.

A partir d'aquest moment la circulació sentit València va quedar interrompuda. Els vehicles eren desviats per la sortida 38, de l'Hospitalet de l'Infant cap a la N-340 i A-7, i podien tornar a agafar l'autopista a l'accés 39, el de l'Ametlla de Mar.

El conductor del camió va quedar ferit lleu.

Fins el lloc de l'accident es van traslladar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat del parc de l'Ametlla i el cap de guàrdia. Van desconnectar la bateria, van netejar la calçada i també es van encarregar de neutralitzar la fuita de gasoil del dipòsit.

A les dotze del migdia d'avui dissabte seguien les tasques per retirar el camió, per la qual cosa els dos carrils continuaven tallats.

Comentarios
Multimedia Diari