Tallen dues carreteres a l'Ebre per protestar per l'empresonament del Govern

Al matí, 60 manifestants han tallat una hora la N-340 a Alcanar; i a la tarda, una trentena de persones la T-330 a Arnes.

03 noviembre 2017 15:46 | Actualizado a 06 noviembre 2017 10:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

90 persones han tallat dues carreteres a les comarques de l'Ebre aquest matí i a primera hora de la tarda. La raó d'aquests talls era per protestar l'empresonament de la meitat del Govern de Catalunya a mans de la jutgessa Carmen Lamela a primera hora d'ahir dijous.

La primera interrupció viaria s'ha produït a Alcanar (Montsià). Els manifestants s'han situat al quilòmetre 1.061 de la N-340 hi han tallat el trànsit en ambdos sentits de la marxa. Passaven pocs minuts de les deu del matí.

La protesta a peu de carretera ha comptat amb una seixantena de persones i ha durat aproximadament una hora.

Als primers minuts s'han produït retencions de més de 5 quilòmetres de longitud sumant els dos sentits de la marxa, han informat fonts de Trànsit.

Els mossos d'esquadra de l'area de Trànsit s'han encarregat de reduir les cues fent pas alternatiu. Tot i així, una hora després els manifestants han decidit aixecar el bloqueig de la carretera i han deixat la via lliure. En pocs minuts les cues de vehicles han desaparegut.

Per la tarda, una trentena de manifestants han fet una protesta similar a Arnes (Terra Alta). En aquest cas la via tallada ha estat la T-330 a l'alçada del quilòmetre 10.

La protesta pels empresonaments ha durat fins minuts després de les quatre de la tarda, quan s'ha aixecat el bloqueig i el trànsit ha pogut reemprendre la marxa. En aquesta segona protesta també han regulat el trànsit els Mossos d'Esquadra.

A la resta de Catalunya també s'han tallat carreteres i vies de trens i s'han fet marxes lentes en altres vials com a protesta per la judicialització del procés polític de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari