Té un accident amb una taxa d’alcohol sis vegades superior

L’home circulava en una furgoneta que va sortir de la carretera. Va abandonar el vehicle i va marxar cap al poble, on fou detingut

26 junio 2020 09:30 | Actualizado a 27 junio 2020 09:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 43 anys i de nacionalitat romanesa acusat de conduir sota els efectes de begudes alcohòliques després de tenir un accident de trànsit i marxar del lloc.

Els fets van tenir lloc cap a tres quarts de sis de la tarda del passar dilluns. La Policia catalana va rebre una trucada dels vigilants municipals del Perelló informant que s’havia produït un accident al camí de del Puig Moltó. Una furgoneta Citroën Jumper s’havia sortit de la via. Cap el lloc es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos. Quan van arribar, van comprovar que el conductor havia marxat. Però pel vehicle es va saber qui el conduïa habitualment.

Els agents es van traslladar al poble, on van estar fent gestions. Finalment, van localitzar el sospitós. Van veure que anava sota els efectes de l’alcohol. Donà una taxa d’1,53, sis vegades superior al límit, establert en 0,25.

Els policies van obrir diligències penals per dos delictes: contra la seguretat viaria per conduir sota els efectes de l’alcohol i per tenir un accident amb una taxa superior a 0,40.

Accident ahir a Deltebre

Per una altra part, dues persones han resultat ferides ahir en un accident de trànsit a Deltebre. Va ocórrer un quart de quatre de la tarda en el punt quilomètric 4 de la carretera TV-3409, que uneix Camarles amb Deltebre. Els dos ocupants de la furgoneta Mercedes Benz van sortir il·lesos. Els dos del turisme Kia Sportage resultaren ferits i foren evacuats a l’Hospital Verge de la Cinta. Un tenia una fuetada cervical i l’altra es queixava d’un cop a l’abdomen.

Comentarios
Multimedia Diari