Territori aclareix que els trens que s'aturaran a Viladecans per facilitar l'accés al nou 'outlet' són de l'R2

El Departament assegura que no es planteja noves parades per als combois de l'R16

19 mayo 2017 17:31 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha aclarit que els trens que s'aturaran a Viladecans (Baix Llobregat) per donar serveis als usuaris del nou centre comercial outlet, durant els caps de setmana, són els de la línia R2-Sud, aquella que uneix Sant Vicenç de Calders amb Barcelona per Vilanova i la Geltrú; i no de l'R16, com havia assegurat dimecres a Valls el conseller Josep Rull. Segons fonts del Departament, es tracta dels trens que actualment no tenen parada en aquest municipi del Baix Llobregat i que han de donar cobertura en hores de més afluència. Des de Territori han descartat que s'hagi plantejat fer aturar a Viladecans els trens de l'R16, la línia que uneix les Terres de l'Ebre amb la capital catalana. El conseller Josep Rull va insistir que la prioritat està fixada en la millora dels temps de trajecte dels combois que circulen entre el sud del país i l'àrea metropolitana i en cap cas empitjorar-los.

La Plataforma Trens Dignes havia criticat durament la possibilitat que els trens de l'R16 paressin els caps de setmana a Viladecans, per l'obertura d'aquest nou outlet.

 Amb tot, amb la parada dels trens Euromed a l'estació de l'Aldea a partir del dia 12 de novembre, hi haurà una nova remodelació dels horaris de la línia R16 que uneix l'Ebre amb Barcelona. 

 

Comentarios
Multimedia Diari