Territori reforça el servei de bus Arnes–Horta de Sant Joan–Prat de Comte amb Tortosa

Beneficiarà principalment els estudiants i els usuaris de la Via Verda

26 junio 2017 10:57 | Actualizado a 26 junio 2017 15:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Departament de Territori i Sostenibilitat incrementa a partir d'aquest dimarts els serveis de bus a la comarca de la Terra Alta, que millorarà la connexió dels residents als municipis d’Arnes, Horta de Sant Joan i Prat de Comte amb Tortosa.

Les tres noves expedicions per sentit que circularan a partir d'aquest dimarts són a les 8:40 h, 10:10 h i a les 17:10 h des d’Arnes; i a les 8:30 h, 11:15 h i les 19:00 h des de l’estació d’autobusos de Tortosa. Els usuaris d’aquest servei poden fer ús de la targeta multiviatge T-10/120 que permet fer els trajectes entre les quatre comarques de les Terres de l’Ebre a un euro el viatge.

L’increment del servei de bus té un doble objectiu. D’una banda, facilitar l’accés dels estudiants als centres formatius i al Campus de la Universitat Rovira i Virgili. I de l’altra, millorar les connexions dels tres municipis amb Tortosa, aconseguint, per extensió, oferir enllaços a Tarragona, Barcelona, Lleida, Vinaròs, Castelló, València, Amposta, Alcanar o Deltebre.

El servei també es reforça per donar resposta a l’increment de la demanda turística generada al voltant de la via verda que transcorre per diferents poblacions de la Terra Alta fins la ciutat de Tortosa. El fet de poder carregar bicicletes en els vehicles de transport públic que recorren aquests municipis generarà noves oportunitats d’accés a la via verda i es fomentarà una major dinamització turística a la zona

El Departament de Territori i Sostenibilitat construirà a la carretera T-330, a l’encreuament amb el municipi de Lledó (Terol), una nova parada de bus. Les obres consistiran en la demolició de part de les illes de carretera existent en la intersecció de la carretera TEV-3303 i T-330 per construir la superfície de vial necessari per a les maniobres dels autobusos. La parada d’autobús se situarà en la cuneta trepitjable existent situada en el marge sentit Arnes en la seva incorporació a la carretera TEV-3303. Els treballs, amb una inversió de 60.000 euros, està previst que comencin el 10 de juliol, amb un termini d’execució d’1 mes.

Aquest dilluns han presentat la millora del servei de bus i el projecte de la nova parada el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès.

Comentarios
Multimedia Diari