Torna el festival alternatiu Drum’n Jam de Tortosa

L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte a la pista poliesportiva de Remolins amb activitats molt variades
 

09 mayo 2018 09:12 | Actualizado a 18 mayo 2018 11:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La tercera edició del Drum’n Jam, el festival de música alternatiu de les Terres de l’Ebre, arriba amb una gran varietat d’estils musicals i amb artistes internacionals com a cap de cartell, com Lucas Freire o Raszor Brankata.

L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte a la pista poliesportiva de Remolins, a Tortosa. Un espai més reduït que el de l’any passat, amb l’objectiu de convertir-lo en un esdeveniment més acollidor. 

Tot i que la música i els joves són els principals protagonistes, el festival va més enllà, i ofereix una programació molt diversa amb activitats i exhibicions de cultura urbana. Des de les dotze del migdia s’obriran les portes del recinte, amb entrada gratuïta, i es duran a terme tot un seguit d’activitats dirigides tant a joves com a nens i famílies. Espectacles de màgia i malabars, grafits en viu, exhibicions canines, discdog amb el campió el món, castellers, entre d’altres. 

La música que ambientarà el festival durant tot el dia serà una música més tranquil·la, d’estil reggae. Ja a partir de les vuit del vespre començaran les actuacions musicals i, per tant, per romandre o accedir al recinte, serà necessari comprar l’entrada. Les entrades es poden aconseguir de manera anticipada fins divendres, pel preu de vuit euros, o el mateix dia a taquilla, per deu euros.

L’escenari del Drum’n Jam acollirà aquest any molts estils diferents, començant pel reggae però passant també pel rap, la rumba, el mestissatge, el dub i molts més. El seu objectiu és, tot i centrar-se en aquest vessant més alternatiu, no tancar-se en un sol estil i generar la varietat

Al final de la nit hi haurà una batalla de galls. Una de les famoses competicions de hip-hop, estil musical també introduït al festival. Participants de Saragossa, Lleida i Tarragona s’aproparan a Tortosa aquest dissabte per portar una part de la seva lliga nacional.

Alguns dels noms que ocupen el cap de cartell són el de Lucas Freire, músic de techno procedent de Brasil, tot i que ara resideix a Barcelona; Fetitxe 13, artista de rap i hip-hop; Fran the Breakstorm; Raszor Brankata, artista internacional resident a Suïssa; i d’altres del territori com Top Ranking, de la Ràpita, o Arrelart Krew i Eldelswing B2B Vaemaes, de Tortosa

Comentarios
Multimedia Diari