Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tornen a reivindicar la sortida de l'A-68 per la Terra Alta i la Ribera d'Ebre

La Cambra de Comerç de Tortosa i de la Cambra de Comerç de Terol es van reunir a Alcanyís representants municipals i governamentals del Baix Aragó i les Terres de l'Ebre

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu de l'actual N-420 al seu pas per Gandesa FOTO: Joan Revillas

Imatge d'arxiu de l'actual N-420 al seu pas per Gandesa FOTO: Joan Revillas

La Cambra de Comerç de Tortosa i de la Cambra de Comerç de Terol van reunir a Alcanyís representants municipals i governamentals del Baix Aragó i les Terres de l'Ebre per tornar a reivindicar que l'autovia A-68, que connectarà Saragossa amb la costa per Vinaròs (Baix Maestrat), tingui una sortida per la Terra Alta i la Ribera d'Ebre cap a Tarragona. La proposta és desdoblar l'actual N-420, des de Valdealgorfa (Baix Aragó) fins a la Ribera d'Ebre així com una interconnexió amb l'Eix de l'Ebre (C-12) amb el desdoblament de la C-43, entre Gandesa i Benifallet, al Baix Ebre. Les cambres ja van fer un acte de reivindicació al setembre a Tortosa i li han donat continuïtat amb la trobada al Parador d'Alcanyís aquest dimarts.

A la trobada hi ha participat l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, l'alcalde d'Alcanyís, Juan Carlos Gracia, el delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, presidents i representants del diferents agents socials, alcaldes dels municipis afectats i empresaris de diferents sectors. 

Aquesta reclamació que s'arrossega des de fa dues dècades s'ha reactivat després que a l'estiu es publiqués al BOE la declaració d'impacte ambiental del tram de l'A-68, l'autovia de l'Ebre, entre Fuentes de Ebro (Saragossa) i Valdealgorfa (Baix Aragó). El projecte per connectar-la amb el litoral preveu donar-li continuïtat a través de l'N-232 de Castelló, per Morella i fins a Vinaròs. 

Temas

Comentarios

Lea También