Tornen les jornades gastronòmiques de la carxofa a Amposta amb l'oferta de nou restaurants i una pastisseria

Els menús s'oferiran fins al 19 de març i la gran Festa de la Carxofa serà el 27 de febrer on es preveu servir 8.500 tastos

19 mayo 2017 20:12 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Nou restaurants i una pastisseria d'Amposta i el PobleNou del Delta participen, des d'aquest divendres i fins el 19 de març, en les tretzenes Jornades Gastronòmiques de la Carxofa d'Amposta. Els establiments ofereixen propostes d'entre 14 i 28 euros on s'endú el protagonisme dels plats aquest producte de l'horta ebrenca però també altres productes típics del territori. La presentació ha comptat amb la presència de la conseller d'Agricultura, Meritxell Serret. També s'ha avançat alguns detalls de la Festa de la Carxofa, que arriba a les 21 edicions el dissabte 27 de febrer, al pavelló firal. La previsió és servir més de 8.500 tastos, - 7.000 servits pels restauradors i 1.500 per l'Ajuntament d'Amposta-.

En la Festa de la Carxofa del 27 de febrer, els tastos dels restauradors tindran un preu de dos euros el tiquet, mentre que el de l'Ajuntament serà de tres euros. Una de les novetats d'aquesta jornada serà la celebració del I Mercat de Productes Terres de l'Ebre-KM0. L'alcalde, Adam Tomàs, ha destacat que la voluntat d'aquesta festa és convertir-se en un "pol d'atracció no només per a gent del territori, sinó per a gent del fora". La consellera Meritxell Serret ha destacat que tant la festa com les jornades són una excel·lent forma d'unir la producció amb la gastronomia, el turisme, les activitats. "És una forma de donar vida al productei posar en valor el territori", ha dit.

 

Comentarios
Multimedia Diari