TortosAntic, la cita obligada dels amants de les antiguitats

La fira celebra la seva setena edició aquest cap de setmana al pavelló firal de Remolins, amb 15.000 peces a la venda

Diari de Tarragona

Whatsapp
La fira, al pavelló. Foto: Joan Revillas

La fira, al pavelló. Foto: Joan Revillas

El pavelló firal de Remolins recupera aquest cap de setmana TortosAntic. Després de l’aturada obligada per la pandèmia, la fira d’antiguitats torna a la ciutat en el que és ja la seva setena edició.  Els amants de la decoració, les peces úniques, el col·leccionisme o, simplement, les curiositats, hi poden trobar un gran espai on remenar i gaudir, descobrint peces excepcionals i plenes d’història. En total, són uns 15.000 objectes en 1.500 metres quadrats. A la fira hi participen un total de 31 expositors, arribats d’arreu de Catalunya, el País Valencià, Aragó, Madrid, Euskadi i França. A TortosaAntic s’hi pot trobar de tot: des de llibres, mobles, quadres, làmpades i porcellanes, fins a escultures, antiguitats tècniques i del camp o col·leccionisme.
Els milers d’articles tenen una gamma infinita de preus. Als compradors se’ls ofereix transport de les peces adquirides i pagament amb targeta de crèdit, entre d’altres serveis.
La fira també busca trencar l’estereotip que les antiguitats són per a persones amb alt poder adquisitiu o sols per col·leccionistes. A la fira tothom hi podrà trobar una peça que li agrade, única i personal.
Aquest esdeveniment està organitzat per l’empresa Llobregat Serveis Firals, amb una dilatada experiència en aquest sector, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa i Fira Tortosa.

Temas

Comentarios

Lea También