Tortosa acomiada els jocs i passa el relleu a Zagreb

L’organització fa una valoració positiva d’uns jocs que han portat més de 3.000 esportistes de 42 països diferents a les Terres de l’Ebre i celebra un acte de cloenda i reconeixements

07 julio 2019 15:16 | Actualizado a 07 julio 2019 15:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els CSIT World Sport Games, que durant tota la setmana han portat competicions d’esports populars a les Terres de l’Ebre, han arribat a la seua fi. Anit es va celebrar l’acte de cloenda al parc municipal, amb tot un seguit de reconeixements a les representacions participants.

«Fem una valoració molt positiva d’aquests jocs», va destacar l’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé. «Hem complert les expectatives i ha sigut una bona oportunitat per al territori i perquè la ciutadania gaudís». També Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, va remarcar que el territori ha tingut una gran resposta i que Catalunya ha recuperat «un somni de país», referent als jocs populars internacionals. Així mateix el president del CSIT, Bruno Molea, va agrair la gran tasca de l’organització i dels voluntaris.

Ahir durant l’acte de cloenda dels jocs es van reconèixer totes les delegacions que han participat en cadascuna de les competicions (fins a 51) i es van lliurar els premis Panathlon i l’European Fair Play Movement que premien la bona pràctica esportiva. Tot seguit Tortosa va passar el testimoni a la següent seu que acollirà els jocs, Zagreb (Croàcia), al 2021. 

A continuació també es va agrair la tasca del voluntariat durant els dies de la competició, ja que hi ha hagut més de 400 voluntaris, i també es va agrair la presència dels esportistes arribats de tot el món, més de 3.000 de 42 països diferents. Finalment va ser una bona oportunitat per acomiadar i fer-se unes últimes fotografies amb la Cuca, la mascota dels jocs.

Comentarios
Multimedia Diari