Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tortosa acomiada els jocs i passa el relleu a Zagreb

L’organització fa una valoració positiva d’uns jocs que han portat més de 3.000 esportistes de 42 països diferents a les Terres de l’Ebre i celebra un acte de cloenda i reconeixements

Marina Pallás

Whatsapp
La Cuca va ser la més fotografiada de la nit.  FOTO: M. Pallás

La Cuca va ser la més fotografiada de la nit. FOTO: M. Pallás

Els CSIT World Sport Games, que durant tota la setmana han portat competicions d’esports populars a les Terres de l’Ebre, han arribat a la seua fi. Anit es va celebrar l’acte de cloenda al parc municipal, amb tot un seguit de reconeixements a les representacions participants.

«Fem una valoració molt positiva d’aquests jocs», va destacar l’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé. «Hem complert les expectatives i ha sigut una bona oportunitat per al territori i perquè la ciutadania gaudís». També Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, va remarcar que el territori ha tingut una gran resposta i que Catalunya ha recuperat «un somni de país», referent als jocs populars internacionals. Així mateix el president del CSIT, Bruno Molea, va agrair la gran tasca de l’organització i dels voluntaris.

Ahir durant l’acte de cloenda dels jocs es van reconèixer totes les delegacions que han participat en cadascuna de les competicions (fins a 51) i es van lliurar els premis Panathlon i l’European Fair Play Movement que premien la bona pràctica esportiva. Tot seguit Tortosa va passar el testimoni a la següent seu que acollirà els jocs, Zagreb (Croàcia), al 2021. 

A continuació també es va agrair la tasca del voluntariat durant els dies de la competició, ja que hi ha hagut més de 400 voluntaris, i també es va agrair la presència dels esportistes arribats de tot el món, més de 3.000 de 42 països diferents. Finalment va ser una bona oportunitat per acomiadar i fer-se unes últimes fotografies amb la Cuca, la mascota dels jocs.

Comentarios

Lea También