Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tortosa acull dissabte la primera trobada de violes de Catalunya

Organitzat pel Conservatori de Música de la Diputació.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La trobada començarà a les 10 del matí a Tortosa.

La trobada començarà a les 10 del matí a Tortosa.

El Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa organitza aquest dissabte  25 de novembre la primeraTrobada de violes que reunirà joves estudiants d’Escoles i Conservatoris de Música de Catalunya que estudien aquest instrument de corda.

El programa previst començarà a les 10 hores amb la rebuda als alumnes que cursen nivell elemental i Grau Professional a diferents centres d’ensenyament de Catalunya.

Entre les activitats, destaca una xerrada a càrrec del luthier Lluís Clapers Coneguem com es construeix i manté una viola. Els alumnes participaran, a més, en la confecció d’un mural que pretén reflexionar sobre el tema Què és per a mi la viola.

Durant tot el dia, el centre acollirà una exposició amb violes i material relacionat amb aquest instrument. Pel que fa al treball de perfeccionament, els els joves músics assajaran la peça especialment creada per l’ocasió Un llarg hivern del compositor Josep Ollé i Sabaté, que serà present durant el treball dels alumnes.

A més, els pares i les mares que ho desitgin podran acompanyar activament l’assaig tocant copes de vidre afinades.

Músics i acompanyants oferiran el resultat final dels assajos en una audició de cloenda de la Trobada, a les 17 hores. D’aquesta manera el públic podrà assistir a l’estrena de la composició Un llarg hivern, amb acompanyament de piano, i les interpretacions de tots els participants.

Temas

Comentarios

Lea También