Tortosa acull la VI Jornada sobre malalties neurològiques

Els 117 assistents van poder discutir sobre el tractament i diagnòstic de diversos casos

29 octubre 2018 13:05 | Actualizado a 29 octubre 2018 13:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tortosa va acollir ahir la VI Jornada d’Actualització sobre el tractament i diagnòstic de les malalties neurològiques més prevalents en casos clínics. 117 professionals en l’àmbit de les ciències de la salut van participar en aquesta activitat per tractar i analitzar diferents casos clínics, casos de dificultats diagnòstiques o terapèutiques, i dur a terme una discussió sobre les possibilitats que hi ha. 

«És molt important mantenir-se actualitzat, amb una formació contínua en aquest camp», apuntava el cap del Servei de Neurologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Joan Josep Baiges. 

A la jornada hi van assistir neuròlegs molt rellevants en aquest camp, tant a Catalunya com a la resta d’Espanya. Professionals que van dur a terme set ponències de diverses temàtiques: vasculars, demències, Parkinson, epilèpsia, esclerosi múltiple, cefalees o malaltes neuromusculars.

Activitat itinerant
Es tracta d’una jornada itinerant que viatja cada any a un lloc diferent de Catalunya amb la intenció de sortir de Barcelona i poder apropar-se a diferents llocs a aportar el coneixement. Aquest any, en la seva sisena edició, ha estat el torn de Tortosa. «De vegades se’ns fa difícil haver d’anar sempre fora del territori per estar actualitzats, o fer-ho a través d’internet i de les xarxes socials mediques, per tant, és molt important portar el coneixement mèdic a casa, a través d’activitats com aquestes» afegia Baiges. 

En les edicions anteriors la jornada ha itinerat per l’Hospital General de Catalunya (Sant Cugat), l’Hospital Arnau de Vilanova (Lleida), el Parc Hospitalari Martí i Julià (Salt-Girona), l’Hospital Joan XXII (Tarragona), al Palau de Congressos i la Universitat de Lleida. 

La jornada va estar organitzada per la Societat Catalana de Neurologia, amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, que els va cedir l’Aula Magna del campus de les Terres de l’Ebre com a espai d’activitat; i l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Comentarios
Multimedia Diari