Tortosa adequa un pavelló de l'antic escorxador per a la seu de Cultura

L'Ajuntament ha iniciat les obres de rehabilitació del pavelló 15 per ubicar-hi els serveis tècnics municipals de Cultura

19 mayo 2017 17:56 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Tortosa ha iniciat les obres de rehabilitació del pavelló 15 del complex modernista de l’antic escorxador de la ciutat. La finalitat és ubicar-hi els serveis tècnics municipals de Cultura, que actualment ocupen un espai provisional dins del mateix complex.

Aquest pavelló on s’està actuant, just darrere del Museu de Tortosa, té una superfície de 135 m2 i ha de donar cabuda a tot el personal tècnic de Cultura. La rehabilitació d’aquest pavelló té un cost de 60.000 euros i està previst que les obres finalitzen abans de finals d’any.

Amb aquesta nova actuació s’haurà rehabilitat més del 50 per cent de les instal·lacions del complex modernista. La inversió realitzada pel govern municipal en la millora d’aquestes instal·lacions sumen més de 2,7 milions d’euros.

«L’actuació s’emmarca en un esforç per tal d’invertir en totes les àrees de la ciutat, també en cultura», explica l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

L’espai compta, així, encara amb alguns pavellons susceptibles d’obres en un futur. Al marge dels pavellons que queden encara per rehabilitar, l’alcalde s’ha referit a la l’espai exterior, situat a la cruïlla entre l’avinguda Remolins i Rambla Felip Pedrell, l’arranjament del qual s’ha vinculat a la solució que s’acabe adoptant amb el solar que separa la Catedral i el riu Ebre.

L’antic escorxador modernista és la seu del Museu de Tortosa i compta també amb una sala d’exposicions permanent i una temporal, una aula didàctica i una sala polivalent. A més, un dels pavellons està habilitat com a oficina de Turisme de les Terres de l’Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari