Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tortosa arranja una pista al camí del Mig per fer exàmens d'autoescola

S'hi podran examinar conductors de vehicles industrials i motocicletes

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge de l'espai ubicat al carrer del Mig, on es crearan les pistes d'autoescola. Foto: M. Pallás

Imatge de l'espai ubicat al carrer del Mig, on es crearan les pistes d'autoescola. Foto: M. Pallás

L'Ajuntament de Tortosa es troba arranjant aquests dies l'antiga pista d'autoescoles ubicada al Camí del Mig, on a partir de finals de setembre s'hi podran examinar conductors de vehicles industrials (autobusos, camions i tràilers) i motocicletes i ciclomotors.

Els treballs dels operaris consisteixen en arranjar la pista, netejant-la i acondicionant-la, per separar-la dels conductors de camions i dels de motocicletes. També s'enderrocarà una caseta i es crearà un espai interior amb sales de servei i per guardar material en un edifici que ja existeix. L'espai serà objecte de control i es delimitarà convenientment amb el tancament perimetral. Es preveu que al setembre els treballs municipals finalitzen, i l'espai es lliurarà aleshores a l'Associació d'Autoescoles de Tarragona, que faran una pavimentació addicional i conclouran l'actuació.

El president de l'Associació d'Autoescoles de Tarragona, Carles Oliver, i el de les Terres de l'Ebre, Carles Montesó, han agraït a l'Ajuntament de Tortosa la millora, ja que d'aquesta forma s'evitarà que els conductors de motocicletes s'hagin de seguir examinant a Tarragona, com succeeix des del maig del 2016. La pista del Camí del Mig no donava les dimensions i no tenia l'adequada seguretat per tal de realitzar els examens (com antigament es feien), però amb les millores es garantirà un espai idoni per a examinadors i examinats.

Només de motocicletes i ciclomotors, unes 60 persones de les Terres de l'Ebre s'examinen al mes .

Temas

Comentarios

Lea También