Tortosa arranja una pista al camí del Mig per fer exàmens d'autoescola

S'hi podran examinar conductors de vehicles industrials i motocicletes

21 agosto 2017 09:51 | Actualizado a 21 agosto 2017 10:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Tortosa es troba arranjant aquests dies l'antiga pista d'autoescoles ubicada al Camí del Mig, on a partir de finals de setembre s'hi podran examinar conductors de vehicles industrials (autobusos, camions i tràilers) i motocicletes i ciclomotors.

Els treballs dels operaris consisteixen en arranjar la pista, netejant-la i acondicionant-la, per separar-la dels conductors de camions i dels de motocicletes. També s'enderrocarà una caseta i es crearà un espai interior amb sales de servei i per guardar material en un edifici que ja existeix. L'espai serà objecte de control i es delimitarà convenientment amb el tancament perimetral. Es preveu que al setembre els treballs municipals finalitzen, i l'espai es lliurarà aleshores a l'Associació d'Autoescoles de Tarragona, que faran una pavimentació addicional i conclouran l'actuació.

El president de l'Associació d'Autoescoles de Tarragona, Carles Oliver, i el de les Terres de l'Ebre, Carles Montesó, han agraït a l'Ajuntament de Tortosa la millora, ja que d'aquesta forma s'evitarà que els conductors de motocicletes s'hagin de seguir examinant a Tarragona, com succeeix des del maig del 2016. La pista del Camí del Mig no donava les dimensions i no tenia l'adequada seguretat per tal de realitzar els examens (com antigament es feien), però amb les millores es garantirà un espai idoni per a examinadors i examinats.

Només de motocicletes i ciclomotors, unes 60 persones de les Terres de l'Ebre s'examinen al mes .

Comentarios
Multimedia Diari