Tortosa asfalta l’accés a l’Hospital Verge de la Cinta i diversos carrers del centre

S’està treballant als carrers Cristòfol Despuig, Argentina i Joan d’Aldana, i també es millorarà l’aparcament de l’escola de Ferreries

05 febrero 2021 07:10 | Actualizado a 05 febrero 2021 07:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tortosa ha iniciat aquesta setmana una sèrie de tasques d’asfaltatge i millora de carrers a diversos punts de la ciutat.

Dilluns es van iniciar els treballs al carrer de les Esplanetes, que dóna accés a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Primer, amb el fresatge del paviment actual i posteriorment s’ha aplicat una nova capa de rodadura.

Des de dimecres les taques d’asfaltatge estan centrades a l’Eixample, al voltant de la plaça Alfons XII de Tortosa, un dels principals punts neuràlgics de la ciutat. Així, s’està actuant aquests dies al carrer d’Argentina, en el tram entre l’avinguda de la Generalitat i el carrer Joan d’Aldana, per tot seguit continuar al carrer de Joan d’Aldana i al carrer Despuig.

La Policia Local està senyalitzant els desviaments necessaris per a garantir la convivència entre els treballs i el trànsit, abundant en aquests carrers a les hores punta del dia.

També s’ha treballat al tram de l’avinguda de Remolins, a la intersecció amb l’avinguda de Felip Pedrell.

Aquesta setmana així mateix s’asfaltarà el tram d’avinguda Catalunya, al barri de Ferreries, on ja es van fer obres, i també es faran unes petites millores a la plaça 1 octubre i a l’Avinguda Colom.

Cal recordar que un altre punt molt cèntric de la ciutat està en obres des de fa setmanes: la plaça de l’Ajuntament i els carrers del seu entorn. Així, tota la zona al voltant de la plaça es convertirà en un espai de vianants, a un sol nivell i més amable per als vianants. La plaça ja fa anys que es va tancar al trànsit rodat.

També el passat mes de gener l’Ajuntament de Tortosa va realitzar obres de millora de les voreres a l’avinguda de Remolins, entre els carrers Tivenys i Rasquera, on també s’ha renovat l’arbrat, així com més millores de la via pública al carrer Alfara de Carles de Ferreries. També ja estan adjudicades les voreres i l’enllumenat dels carrers Sebastià Juan Arbó i Mossèn Manyà, a la zona de Vora Parc, al barri del Temple.

Aparcament a Ferreries

Aquesta setmana s’ha vist com s’acumulava asfalt a la vora de l’escola de Ferreries, al terreny lateral de l’escola que s’utilitza com a aparcament de vehicles, i aquest fet havia aixecat algunes queixes.

L’Ajuntament de Tortosa ha explicat al Diari que precisament s’està deixant allà perquè aquest material s’aprofitarà per anivellar aquesta zona d’aparcament, i d’aquesta manera tindre millors condicions per als cotxes dels usuaris de l’escola que hi aparquen. Les tasques per aplanar l’asfalt tindran lloc aquest cap de setmana.

Comentarios
Multimedia Diari