Tortosa, canditada a Ciutat Gegantera de Catalunya

L’Ajuntament aprovarà donar suport a la candidatura per a l’any 2021, quan també el municipi serà Capital de la Cultura Catalana

04 mayo 2019 18:09 | Actualizado a 04 mayo 2019 18:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El ple ordinari de dilluns vinent de l’Ajuntament de Tortosa aprovarà donar suport a la candidatura de Tortosa com a Ciutat Gegantera de Catalunya 2021. La candidatura coincideix en què també serà l’any que Tortosa és Capital de la Cultura Catalana.

«En esdevenir Capital de la Cultura, la Colla Gegantera de Tortosa va reunir-se amb nosaltres per fer-nos la proposta i ens ha semblat molt bona idea, ja que complementarà i reforçarà el que serà el nostre any 2021.

La nostra cultura gegantera és un fet molt distintiu», ha declarat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. El ple també portarà a aprovació un extrajudicial de 107.000 euros. Es tracta d’aquelles factures corresponents al 2018 sense consignació pressupostària o registrades fora de l’exercici corresponent. 

En marxa el pàdel i el wellness 

D’altra banda, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha confirmat que la segona fase de les obres del Win Complex Esportiu  de la capital del Baix ebre finalitzaran de forma imminent. Aquesta setmana ja s’han obert els nous vestuaris i es preveu que durant la setmana que ve ja es puga fer ús de les noves pistes de pàdel i la zona wellness. Seran quatre pistes de pàdel a l’aire lliure amb espai per a instal·lar-hi graderies desmuntables d’una capacitat de fins a 150 seients per a futures competicions i una zona humida-wellness, un circuit d’aigües, bany de vapor sauna i dutxes bitèrmiques.

Comentarios
Multimedia Diari