Tortosa continuarà la renovació de voreres al passeig Joan Miró

Un cop s’han enllestit els treballs als carrers Sebastià Juan Arbó i Mossèn Manyà, a la zona de Vora Parc

10 agosto 2021 09:46 | Actualizado a 10 agosto 2021 10:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tortosa ja ha enllestit la remodelació de les voreres dels carrers Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó, a l’urbanització de Vora Parc. Els treballs han permès arranjar els trams que presentaven més afectacions per les arrels dels arbres, que havien aixecat el paviment en algunes zones. L’actuació ha dotat l’espai d’un nou disseny urbanístic, amb un escocell continu fet amb adoquins de color terra, que es complementa amb la zona central amb peces de formigó que defineixen la zona de pas per als vianants. En total, les obres s’han estès en una superfície d’uns 3.500 metres quadrats i han tingut un cost de 308.000 euros.

 Aquesta actuació continua una primera intervenció feta mesos enrera al carrer Rosa Maria Molas, a la part posterior del teatre auditori Felip Pedrell, on ja es va arranjar el paviment més afectat. De la mateixa manera, fa pocs dies que ha finalitzat una altra actuació per renovar la vorera del passeig Moreira.

 Ara, l’actuació a l’entorn de Vora Parc continuarà en el tram del carrer Joan Miró situat entre el carrer Sebastià Juan Arbó i el passeig Moreira, que disposarà del mateix tipus de paviment instal·lat als carrers renovats. Posteriorment les tasques se situaran al carrer Soriano Montagut, també dins del mateix àmbit. Aquestes dos actuacions suposaran una inversió de 500.000 euros, amb la qual cosa la xifra total invertida a Vora Parc assolirà el milió d’euros. 

Ahir al matí, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada del regidor de Serveis, Domingo Tomàs, la regidora del barri del Temple, Cinta Espuny, i el president de l’associació de veïns, Paco Roigé, van visitar el resultat de l’actuació. L’alcaldessa va subratllar que l’obra s’inclou dins de les accions que el govern municipal està fent per a la millora de la via pública al conjunt del municipi, una tasca que «continua sent una de les nostres prioritats». Meritxell Roigé va recordar que, a més de les accions que s’estan fent a Vora Parc, pròximament també està previst fer altres actuacions al barri del Temple, com la renovació de voreres i instal·lació d’enllumenat LED a la ronda Docs fins a l’avinguda de la Generalitat.

 Mentrestant, continua la renovació de voreres a l’entorn de la plaça 1 d’Octubre, a Ferreries, i està en fase de licitació la renovació de la vorera de l’avinguda Felip Pedrell, entre el carrer Costa de Capellans i la plaça del Paiolet. També a l’entorn del centre històric, durant l’estiu també està prevista la substitució del paviment del carrer del Vall.

Comentarios
Multimedia Diari