Tortosa engega motors per a la sisena edició del Festast

Els dies 23 i 24 de març la fira alimentària de les Terres de l’Ebre s’obrirà a tothom, mentre que el dia 25 serà exclusiu per als professionals del sector

07 febrero 2019 11:36 | Actualizado a 07 febrero 2019 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tortosa engega motors per a la sisena edició del Festast, la fira alimentària de les Terres de l’Ebre que arriba enguany els dies 23, 24 i 25 de març. Una fira biennal que dóna pas als productors del territori, i també als de fora, per presentar les seves novetats; i a tots aquells que la visitin a poder fer els millors tastos que aquests els ofereixin. Una fira enfocada a un públic general, que pretén apropar-se a tothom, prenent també aquest caire festiu que la caracteritza. 

Tot i això, la fira també té una part dedicada exclusivament als professionals del sector agroalimentari. El dilluns 25 de març la fira s’obre exclusivament per a professionals acreditats, convertint-se en un punt de trobada perquè tots ells comparteixin novetats i idees, i puguin també crear llaços professionals.

Demostracions
L’entrada a la fira continua tenint un preu de 3 euros, incloent-hi dos tastos gastronòmics. La fira s‘ubicarà al Pavelló Firal de Tortosa i tindrà un any més com a espai central l’espai cuina, on es duran a terme diferents demostracions i showcookings al llarg del cap de setmana. 
La inauguració serà dissabte al matí a càrrec de Cristian Escribà, pastisser reconegut a escala nacional, d’origen tortosí, el qual també farà un showcooking la tarda del mateix dissabte.

Enguany es manté la novetat estrenada en l’última edició, l’espai dedicat als més petits. Un racó on els xiquets i xiquetes comptaran amb l’ajuda d’uns monitors per elaborar diferents tipus de tastos. Per accedir a aquest espai hi haurà un horari fix i es necessita inscripció prèvia.

En l’àmbit professional visitaran la fira un any més les estrelles Michelin del territori, l’Escola de Cuina de Tortosa i, tot i que també vindran cuiners de fora del territori, tindran un especial protagonisme els cuiners locals, ja que l’objectiu de la fira és potenciar la gastronomia local.

Comentarios
Multimedia Diari