Tortosa estrena a la vora de l’Ebre un ‘photocall’ de promoció

L'Ajuntament vol convertir la instal·lació, amb lletres d'acer d'1,80 metres d'alçada i de color roig, en un dels símbols turístics de la ciutat

03 enero 2018 19:07 | Actualizado a 07 enero 2018 19:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Tortosa suma un nou referent turístic amb voluntat de convertir-se en icona gràfica de la ciutat. Si la façana fluvial, amb la Catedral i el Palau Episcopal, els Reials Col·legis, el riu Ebre, el castell de la Suda o la casa Grego, són alguns dels referents visuals consolidats en la promoció turística de la ciutat, un photocall amb el nom Tortosa en vermell i 1,80 metres d’alçada s’afegeix ara a aquest catàleg de símbols de la ciutat confiant a convertir-se en objecte de fotografia per part de turistes i ciutadania en general. 

La tipografia Trajan, inspirada en les inscripcions lapidàries romanes, el material d’acer i l’acabat corpori, donen un caràcter contundent a les set lletres que presideixen el passeig vora l’Ebre de l’avinguda Felip Pedrell. S’han instal·lat al costat del riu, a la vorera situada entre l’embarcador fluvial i l’accés a l’antic pont del ferrocarril. L’orientació del photocall s’ha fet de manera que el fons de la imatge estigui presidit pel riu Ebre, el pont roig i, al fons, els Ports. 

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha volgut posar en valor aquesta iniciativa de l’àrea de Turisme i l’ha contextualitzat en les bones dades d’ocupació turística a la ciutat durant 2017, amb un increment de les pernoctacions d’un 23 per cent. 
Per la seva banda, el regidor de Turisme, Felip Monclús, ha reiterat que l’acció s’inspira en l’objectiu principal que les empreses de la ciutat puguin guanyar-se millor la vida gràcies al turisme.
 

Comentarios
Multimedia Diari