Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tortosa exposa més de 2.000 aus de criadors de 13 països diferents

La sisena Exposició Internacional d'Avicultura ofereix un miler d'aus de raça a la venda i un espai lúdic per als petits

M. Pallás

Whatsapp
Imatge d´un grup de gàbies amb les diferents espècies que es poden veure al pavelló firal. FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge d´un grup de gàbies amb les diferents espècies que es poden veure al pavelló firal. FOTO: JOAN REVILLAS

Se senten els galls cantar abans d’entrar al pavelló firal de Tortosa. Quan s’hi accedeix, fileres i fileres d’aus de tot tipus i aspecte són exposades a la mirada crítica del jurat i als ulls esbatanats dels infants. Oques, cignes, ànecs salvatges, guatlles, tórtores, coloms, gallines, canaris i periquitos... i així fins a més de 2.000 aus de raça de diferents varietats i de criadors internacionals (de 13 països).

Un any més, la sisena Exposició Internacional d’Avicultura de les Terres de l’Ebre, que es porta celebrant des de divendres fins avui a Tortosa, ha omplert de plomes i becs el pavelló firal durant els primers dies de desembre.

Es tracta d’un esdeveniment internacional de gran prestigi promogut per l’Associació de Criadors d’Aus de Raça de les Terres de l’Ebre, ACARTE, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa.

La iniciativa atrau cada any milers de visitants, ja que es tracta d’una activitat molt apta també per al públic familiar o escolar i, evidentment, per a aquells criadors que allà hi poden trobar 1.000 aus de raça a la venda.

A més de l’exposició i de les aus participants a concurs, el pavelló firal acull una granja laberíntica amb molts apartats amb animals de corral per als més petits com gallines, ovelles, cabres i conills. Precisament a la mostra també es poden trobar alguns conills de tipus gegant i cadells de gossos.

El preu de l’entrada de l’Exposició, oberta fins avui, és de 3 euros i gratuïta per als menors de 6 anys.

Aquesta fira compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa/FiraTortosa i del Consell Comarcal de Baix Ebre.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También