Tortosa inicia la Ruta de Tapes amb 34 establiments participants

Totes les tapes tenen un preu únic de 2,50 euros amb beguda inclosa i enguany, com a novetat, dos establiments de la ciutat també ofereixen un menú especial de tapes

06 octubre 2017 08:39 | Actualizado a 13 octubre 2017 10:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La nova edició d’A Tortosa de Tapes va arrencar ahir i s’allargarà fins al 15 d’octubre. Hi participen 34 establiments de restauració, cafeteries i bars de la ciutat de Tortosa, situats en quatre àrees marcades per la ruta: Zona Temple, Zona Centre, Zona Ferreries i Zona Nucli Antic, on cadascun d’aquests establiments aporta una de les seues millors tapes. 

Totes les tapes tenen un preu únic de 2,50 euros, amb canya de cervesa o quinto Estrella Damm inclòs en el preu. El públic que assisteixi a la ruta de tapes i que no vulgui cervesa, la podrà substituir per aigua mineral o refresc sempre que el client ho sol·liciti.

Francesc López, xef amb estrella Michelin del Restaurant El Torreó de l’Indià, de l’Hotel Villa Retiro, és la persona encarregada de la supervisió de les tapes i un dels membres del jurat que escollirà la tapa guanyadora del certamen, juntament amb el públic que fa la ruta de tapes.

Totes les tapes dels establiments que hi participen són d’elaboració pròpia, amb ingredients de productes autòctons de màxima qualitat. Els clients podran segellar el seu tapòdrom per guanyar diversos premis. Com a novetat d’aquesta edició s’ha creat el menú de tapes. Dos establiments, Restaurant Paiolet i El Parador de Tortosa, oferiran per 25 euros un menú de tapes. Enguany també hi haurà un punt d’informació itinerant, on les persones que ho vulguin, podran rebre obsequis ensenyant el llibret de tapes i demostrant que han fet 4 tapes en 4 establiments diferents. 

Els punts d’informació estaran divendres, 6, a la plaça de Barcelona (tarda), dissabte, 7, a la plaça d’Agustí Querol (mati i tarda) i diumenge, 8, al Parc Teodor González (matí).

Aquest esdeveniment l’organitza la Cambra de Comerç de Tortosa amb el patrocinador Estrella Damm.

Comentarios
Multimedia Diari