Tortosa instal·la nous plafons amb senyalització turística

A l'estació de tren, bus i a l'embarcador fluvial de davant del Mercat

19 mayo 2017 16:37 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A partir d’ara es pot veure una nova senyalització turística a les estacions de bus i de tren de Tortosa i a l’embarcador fluvial, davant de la plaça del Mercat.

Es tracta d’uns plafons d’alumini de 160x100 centímetres amb un plànol detallat de la ciutat que informa de tots els punts d’interès turístic, elements patrimonials i itineraris a peu i en bicicleta. També hi ha imatges promocionals de la ciutat.

Aquesta actuació es complementa amb la instal·lació de noves senyals direccionals turístiques per a vianants al barri de Santa Clara. El cost d’aquesta actuació, promoguda per l’Ajuntament de Tortosa, ha tingut un cost aproximat de 10.000 euros.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa, Josep F. MonclúsMonclús, ha explicat que la nova senyalització té per objectiu millorar la informació als visitants en dos punts de recepció, com són les estacions de bus i de tren, i a l’embarcador, en la mesura que aquí es concentra una part important dels turistes atrets pel nou servei de navegació fluvial que es va recuperar l’estiu passat.

Monclús ha afirmat que l’Ajuntament de Tortosa fa una aposta decidida pel «turisme actiu i de natura així com per la desestacionalització, amb l’objectiu de diversificar i millorar l’oferta actual per tal de contribuir a crear riquesa i llocs de treball».

Nova temporada del llagut

El plafó de l’embarcador també inclourà informació periòdica dels horaris del llagut «Lo Sirgador».

El representant del llagut turístic, Adelino Fontanet, ha avançat que ja estan treballant amb la nova temporada turística amb l’objectiu d’incrementar el registre d’usuaris de l’any passat.

Fontanet ha explicat que a des del mes de febrer ja comencen a treballar amb grups concertats via touroperadors, i que a partir de març recuperaran les sortides regulars en dies festius i caps de setmana. Els titulars d’aquest producte turístic es mostren convençuts que aquest serà un bon any per a la navegació d’esbarjo.

Comentarios
Multimedia Diari